Björn Bernsen Europees Kampioen

Op zondag 18 februari heeft Björn Bernsen maar liefst twee Europese titels kickboksen behaald: één in zijn eigen klasse (tot 80 kilo) en één in het zwaargewicht. De titelgevechten vonden plaats in Mühlheim in Duitsland.
Nadat Björn Europees kampioen was geworden in zijn eigen klasse, bereikte hij ook de finale in het zwaargewicht. Daarin zou hij het moeten opnemen tegen een tegenstander van 115 kilo. De organisatie wilde de finale schrappen om de 77 kilo wegende Zwartemeerder te beschermen. Björn ging echter tegen deze beslissing in protest. Hij werd in het gelijk gesteld en slaagde er op schitterende wijze in zijn tegenstander te verslaan.
Op school ontving hij een bos bloemen uit handen van zijn teamleider, mevrouw Kirkenier.

Lees meer: Björn Bernsen Europees Kampioen

Paasactie op de Boermarkeweg

Wij gunnen alle kinderen de dag van hun leven en daarom gaan we Stichting Hoogvliegers helpen.

Stichting hoogvliegers

Onze leerlingen van klas 1 t/m 4 gaan zoveel mogelijk paaseitjes verkopen en de opbrengst gaat naar Stichting Hoogvliegers.         

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie. U kunt ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 
Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Esdal College succesvol als gecertificeerd Business School

Sinds vorig schooljaar is het op onze locatie Boermarkeweg mogelijk een extra diploma te halen, namelijk het Functiegericht Associatie Diploma Financieel Ondernemer. Dit diploma omvat twee onderdelen: basiskennis Boekhouden en basiskennis Ondernemerschap. Het onderdeel Ondernemerschap is net afgerond en 96% van de 25 kandidaten is geslaagd voor dit onderdeel. Wij zijn ontzettend trots op deze leerlingen. Woensdag 31 januari hebben zij het deeldiploma voor het onderdeel Ondernemerschap ontvangen. Over een paar maanden wordt ook het onderdeel Boekhouden geëxamineerd.

Lees meer: Esdal College succesvol als gecertificeerd Business School