Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen

Kennismakingsmiddag groep 8 op de Boermarkeweg  21 juni 2017

Overzicht van de laatste schoolweken van klas 1, 2 en 3.

Inleverschema van de boeken voor klas 1, 2 en 3 op 17 juli 2017
 
Klas 1:
Toetsweek klas 1
Wat moet je leren, kennen en kunnen?
Klas 2:
- Toetsweek klas 2
- Wat moet je leren, kennen en kunnen?
- Werkweken 2017: Duitsland  Ardennen  Appelscha
- Première klasse!film 2017
- Hoe zit het met de zomerschool?
Klas 3:
- Tentamenperiode 3
- Ondernemers voor de klas 20 juni 2017  Dinsdagmorgen 20 juni hebben diverse jonge ondernemers, waaronder veel oud-leerlingen, onze derdeklassers geïnformeerd over hun bedrijf en hun ondernemerschap. Het was een zeer gezellig samenzijn!
- LOB voorlichting door ouders 20 juni 2017  Dinsdagmiddag 20 juni hebben 18 ouders een voorlichting m.b.t. LOB (beroepsoriëntatie en –voorlichting) gegeven aan de derdeklassers. In drie rondes van 30 minuten werden de leerlingen geïnformeerd over o.a.: keuzes maken, gevolgde beroepsopleiding, invulling van de werkdag enz.
- Hoe zit het met de zomerschool?
Klas 4:
- Feestelijke diploma-uitreiking
- Inleveren van de boeken is op maandag 3 juli van 13.00 - 15.30 uur. Volg de instructie op het inleverformulier. Geen inleverformulier ontvangen? Ga dan naar www.mijnvandijk.nl met jouw klantnummer.
- Gala 2017 (foto's 1 en foto's 2)
- Als je nog documenten of bestanden op het schoolnetwerk hebt staan die je wilt bewaren, haal ze er vanaf. Na het examen worden ze verwijderd.

Geslaagden Mavo Boermarkeweg

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd! Hieronder de lijst met de geslaagde kandidaten. Wij zijn trots op jullie!!

Lees meer: Geslaagden Mavo Boermarkeweg

Olympic Moves 2017

We hadden er erg veel zin in en vertrokken om 6.30 per bus naar Amsterdam met 44 deelneemsters, 7 docenten en 17 supporters! Bij het Olympisch stadion aangekomen regende het zo hard dat we van de openingsshow jammer genoeg niets hebben meegekregen. Op de verschillende sportlokaties heeft iedereen haar best gedaan, waardoor we terug kunnen kijken op een ontzettend gezellige, geslaagde sportieve dag! Turnen, streetdance en handbal hebben geen trofee gewonnen, maar “onze” volleybalsters zijn gewoon 2E van Nederland!!!  Gefeliciteerd meiden en coach!

Lees meer: Olympic Moves 2017