Een fijne herfstvakantie

Het team van de locatie Boermarkeweg wenst alle leerlingen een fijne herfstvakantie! 
 
Herfstvakantie groot
 

Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen
Nieuwsbrief nr. 1    oktober 2017
Voorlees software Readspeaker aanmelden/starten. Iedereen met een @esdalcollege.eu mail adres kan hier gebruik van maken.
 
Klas 1:
Klas 2:
Klas 3:
Klas 4:
Tentamenrooster periode 1
Opgave voor Basiskennis Ondernemerschap 2018

Lindsey Keuris zingt met Edsilia Rombley

Zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer hebben in de tv-show Dance Dance Dance € 25.000 bij elkaar gedanst voor het Longfonds.
Lindsey Keuris uit klas 2 heeft daarin een rol gespeeld. Ze heeft onder meer samen met Edsilia een liedje opgenomen. Een filmpje daarover is te zien op de site van het Longfonds.

Informatie en aanmelden Esdal Vandaag

In november organiseren wij op onze locaties Esdal Vandaag. Dit zijn informatie-avonden voor ouders/verzorgers en leerlingen uit groep 8.

Over Esdal Vandaag
Tijdens Esdal Vandaag gunnen wij een kijkje in de keuken van onze locaties. Wij vertellen over wat onze locaties zo bijzonder maakt, over wat er te kiezen valt en over hoe wij met onze leerlingen omgaan. Daarnaast gaan wij dieper in op onderwerpen als mentoraat, begeleiding, doorstromingsmogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen op onze locaties. 

Lees meer: Informatie en aanmelden Esdal Vandaag

Olympic Moves

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, met regiovoorrondes en een grote landelijke finale. Ook dit jaar doet onze school natuurlijk weer mee! 

Doe jij ook mee? Meld je hier dan zo snel mogelijk aan.

Meer info over Olympic Moves vind je hier. Heb je nog vragen, dan kun je terecht bij één van de L.O.-docenten.