Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen

Klas 1:

Klas 2:
- Klas B2C project "Cultuur Kleurt Je Wereld" 
- Informatieboekje Ardennen 2017
- Informatieboekje Sportkamp 2017
Informatieboekje Duitslandreis 2017.
- Werkweekbrief ouders 
- Hoe zit het met de zomerschool?
Klas 3:
- VO-rekentoets op 31 mei en 1 juni
- Girlsday 2017 De Groot Installatiegroep
- Hoe zit het met de zomerschool?
Klas 4:
VO-rekentoets op 1 juni en 7 juni
- Gala 2017 (foto's 1 en foto's 2)
- Als je nog documenten of bestanden op het schoolnetwerk hebt staan die je wilt bewaren, haal ze er vanaf. Na het examen worden ze verwijderd.

Björn Bernsen Duits kampioen

Björn Bernsen Duits kampioen

Op 20 mei heeft Björn Bernsen (3C) deelgenomen aan het open Duits kampioenschap kickboksen in Dillenburg. Hij was ingedeeld in de zwaarste klasse tot 18 jaar. In de finale moest de 15-jarige Björn het opnemen tegen een bijna 18-jarige Fransman. Na een gevecht over de reguliere ronden, besloot de jury dat er nog een extra ronde nodig was om tot een beslissing te komen. In die laatste ronde werd Björn in eerste instantie tegen het canvas gewerkt, maar daarna gaf hij de Fransman geen kans meer. De jury besloot dan ook om Björn uit te roepen tot Duits kampioen. Een geweldige prestatie!

Lees meer: Björn Bernsen Duits kampioen

Lindsey interviewt longarts Bart van Ewijk

Dat ze kon zingen wisten we al en tijdens Wereld Astma Dag liet ze zien dat ze ook kan interviewen. Lindsey Keuris uit klas 1D interviewde kinderlongarts Bart van Ewijk. Het Longfonds zond dit live uit op Facebook en zelfs het Jeugdjournaal besteedde er aandacht aan. Goed gedaan, Lindsey!

Het interview is op Facebook te zien via deze link. Het geluid is i.v.m. een storing de 1e 2 minuten wat slecht, maar daarna is het wel goed te verstaan.

Cultuurstroomleerlingen bezoeken Amsterdam

Afgelopen dinsdag 2 mei hebben de cultuurstroomleerlingen van klas 1 en 2 een bezoek gebracht aan Amsterdam. In het Rijksmuseum werden de pronkstukken van onze gouden eeuw bekeken en in het Rembrandt huis werd er een prachtige ets gemaakt. Ook de stadwandeling in een prachtig zonnetje was een succes. (zie foto's)

Lees meer: Cultuurstroomleerlingen bezoeken Amsterdam

Gezocht: nieuwe leden ouderraad!

Wilt u als ouder ook meer bij de school betrokken zijn? Dan bent ú waarschijnlijk degene naar wie we op zoek zijn. De ouderraad van de Boermarkeweg is namelijk op zoek naar versterking!

Lees meer: Gezocht: nieuwe leden ouderraad!

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail