Het Esdal College Boermarkeweg is een school voor mavo/havo. In de onderbouw hebben wij een sportstroom, een techstroom, een cultuurstroom en een activiteitenprogramma. In de bovenbouw bieden wij mavo en mavo plus (met technologie en LO2 als mogelijke examenvakken). Wij besteden aandacht aan een gezellige sfeer in de school en hebben extra faciliteiten voor talenten op het gebied van sport, kunst of muziek.

Mavo/havo
Onderbouw: mavo/havo (voor leerlingen met een mavo- of mavo-/havo-advies), een sportstroom, een cultuurstroom, een techstroom en activiteitenprogramma.
Bovenbouw: mavo (met technologie en LO2 als speciale keuzevakken). Voor de havo-bovenbouw kun je, als je daar toelaatbaar bent, overstappen naar onze locatie op de Oosterstraat.

NIEUW: Business school
Goed nieuws voor iedereen die een mavo-advies heeft en die later zijn eigen business wil runnen! Vanaf het schooljaar 2016-2017 zijn wij business school. Je krijgt verschillende vakken en projecten waarin jij de ondernemer in je kunt ontdekken en ontwikkelen. Klik hier voor een flyer met meer informatie.

Doorstroom naar havo 2 óf 3
“Sommigen van ons willen graag naar de havo. We vinden het belangrijk dat het op deze school mogelijk is om naar de havo te gaan. Wij weten dat ieder jaar een groep leerlingen ook echt overstapt. Ze hebben laten zien dat ze dat aankunnen.”