Sportdag- informatie

Beste leerlingen,

Hieronder vind je de benodigde informatie voor de sportdag op 22 dec. in sporthal "de Koel".

Lees meer: Sportdag- informatie

Kerstmarkt Borger

Afgelopen zaterdag hebben de leerlingen op de kerstmarkt in Borger hun best gedaan om geld in te zamelen voor een voetbaltafel in de kantine. Bij het keuzevak culinair hadden de leerlingen heerlijke truffels en krokante kokosmakronen gemaakt.

Lees meer: Kerstmarkt Borger

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie.
Vanaf 8 januari 2018 komt hier een mogelijkheid bij. U kunt dan ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 

Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Keuzevak, 2e blok

Het 2e blok keuzevak voor klas 1 en 2 is al weer in volle gang. Op verschillende plekken wordt weer hard gewerkt. Zo wordt er voor de kerstmarkt van alles gefabriceerd.

Lees meer: Keuzevak, 2e blok

Sinterklaas op bezoek!

Ook dit jaar was Sinterklaas weer bereid om een bezoekje te brengen aan onze school! Op dinsdagochtend zaten alle leerlingen in spanning af te wachten in de kantine, met de vraag wie er nu weer naar voren moest komen bij de Sint.

Lees meer: Sinterklaas op bezoek!