Fiets4save

Vanaf nu kunnen onze leerlingen hun steentje bijdragen om de gemeente Borger-Odoorn nog verkeersveiliger en plezieriger te maken, want zij hebben Fiets4Safe bijgewoond.

Lees meer: Fiets4save

Informatie en aanmelden Esdal Vandaag

In november organiseren wij op onze locaties Esdal Vandaag. Dit zijn informatie-avonden voor ouders/verzorgers en leerlingen uit groep 8.

Over Esdal Vandaag
Tijdens Esdal Vandaag gunnen wij een kijkje in de keuken van onze locaties. Wij vertellen over wat onze locaties zo bijzonder maakt, over wat er te kiezen valt en over hoe wij met onze leerlingen omgaan. Daarnaast gaan wij dieper in op onderwerpen als mentoraat, begeleiding, doorstromingsmogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen op onze locaties. 

Lees meer: Informatie en aanmelden Esdal Vandaag

Project: "Dansen, Dansen, Dansen!"

Kunst en Cultuur op school

Op 4 oktober ging het dak er af van Esdal Borger! Het gezelschap Dance Project verzorgde een wervelende geschiedenisles voor de klassen 1, 2 en 3. Met de show Dansen, Dansen, Dansen namen de 4 professionals de leerlingen mee op een reis door de tijd.

Lees meer: Project: "Dansen, Dansen, Dansen!"

Olympic Moves

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, met regiovoorrondes en een grote landelijke finale. Ook dit jaar doet onze school natuurlijk weer mee! 

Doe jij ook mee? Meld je hier dan zo snel mogelijk aan.

Meer info over Olympic Moves vind je hier. Heb je nog vragen, dan kun je terecht bij één van de L.O.-docenten.

Beleef- en Doe festival Exloo

Basisschoolkinderen van verschillende scholen uit de omgeving van Exloo konden vrijdag deelnemen aan allerlei workshops als voorproefje op het Beleef en Doe festival in Exloo. Het officiële festival werd gehouden op zaterdag, maar op vrijdag was het ook een drukte van belang op het sportpark van Exloo.

Lees meer: Beleef- en Doe festival Exloo