Voorlichting D(ienstverlening) en P(roducten)

Voorlichting D(ienstverlening) en P(roducten)

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van klas 2B en 3A en B,

Aanstaande donderdag 26 januari worden de voorlichtingen over D en P (dienstverlening en producten), en over het vakkenpakket gehouden. Dit start om 19.00.

Met vriendelijke groet

Hester van de Vendel
Decaan

Kom jij ook naar onze kennismakingsmiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari en maart organiseren wij kennismakingsmiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Klik op 'Lees meer' voor meer informatie en om je aan te melden. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze kennismakingsmiddagen? Meld je dan nu aan!

Kerstgala klas 4

Het jaarlijkse gala van klas 4 was weer een geweldige happening!
De leerlingen hadden heel veel moeite gedaan om geweldig voor de dag te komen, en dat is ze ook goed gelukt! De aankomst alleen al was bijzonder spectaculair, men liet zich voorrijden  in de meest extravagante voertuigen. Een brandweerwagen met zwaailicht en gillende sirenes kwam als eerste aan, waarna onder meer een aantal indrukwekkende  limousines,  snelle en chique auto’s, een heuse Apres-ski hut op wielen volgden, en de rij werd afgesloten door een glanzende truck. En ja, Nick, jouw fiets mocht er ook wezen hoor!

Lees meer: Kerstgala klas 4

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Op de hoogte blijven van ons nieuws? Abonneer je hierop via de e-mail button onderaan deze pagina. 

3C geeft les aan groep 7 en 8

De dag na pakjesavond heeft klas 3C gymles gegeven aan groep 7 en 8 van O.B.S. De Meander in Borger. De leerlingen van 3C hebben van tevoren allerlei spellen en sportopdrachten bedacht, waarbij de basisschoolkinderen zoveel mogelijk in beweging zouden komen. De spellen en opdrachten zijn door onze leerlingen van tevoren geoefend in onze eigen gymzaal, hierbij werden de puntjes op de i gezet.

Lees meer: 3C geeft les aan groep 7 en 8

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail