Tussentijdse doorstroming
Je krijgt bij ons alle mogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Als blijkt dat je wel een stapje hoger aan kan, kun je al in het eerste leerjaar tussentijds doorstromen. Bijvoorbeeld van de kaderberoepsgerichte leerweg naar de eerste klas mavo/havo. Maak je bij ons je vmbo af, dan heb je een goede basis om verder te gaan op het mbo.

Ben jij ons volgende succesverhaal?
Als jij laat zien wat je kan, bieden wij je alle kansen om daar wat mee te doen. In de afgelopen jaren zijn bij ons verschillende leerlingen op basisberoeps-niveau begonnen en met een diploma van de mavo van school gegaan. We hebben weinig zittenblijvers, dus in vier jaar je diploma halen is heel reƫel.

Je weektaak zorgt voor structuur in de onderbouw
In de onderbouw werk je met weektaken. Voor alle leervakken krijg je lesstofplanners die je elke week op onze website vindt. Op de planner kun je zien wat je die week moet leren, welke opdrachten je moet doen en welke toetsen er zijn. Een onderliggend controlesysteem bewaakt de voortgang van je planning.