Esdal Vandaag

Maandag 13 november hebben veel leerlingen en hun ouders onze informatie avond, Esdal Vandaag, bezocht. Voor de leerlingen was er een programma met theorielessen en praktijklessen, de ouders konden informatie halen op de info-markt en ook een theorieles of praktijkles volgen. We hopen op deze avond een representatief beeld te hebben gegeven van het onderwijs op onze locatie.

Foto-album

 

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon
Gedurende de afwezigheid van mevrouw De Lange, zal mevrouw. E. Moorman de taak van vertrouwenscontactpersoon overnemen. 
Mevrouw Moorman is telefonisch bereikbaar op 088-0009660 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lanparty

Lanparty

Voor leerlingen van basisscholen groep 7 en 8!

Wil je onze school beter leren kennen op een leuke manier? Dan hebben we nog een leuke activiteit gepland staan.

  • Houd je  van computeren? Dan is er voor jou op vrijdagavond 15 december van 19:00uur tot 21:30uur een Lanparty. Minecraft!
    Geef je hier op. Opgeven kan tot 10 december.

Project Fiets Veilig en landelijke actiedag “Ik wil je zien”

Het blijkt dat er steeds meer ongelukken in het verkeer gebeuren waarbij jonge kinderen en scholieren betrokken zijn. Het gebruik van social media in het verkeer speelt hierbij zeker een rol. In het Junior College (eerste klas) hebben we daarom een project gedraaid “Fiets Veilig”.

Lees meer: Project Fiets Veilig en landelijke actiedag “Ik wil je zien”

Artikel in Schooldomein over ons nieuwe schoolgebouw

Artikel in Schooldomein over ons nieuwe schoolgebouw

Onlangs heeft er in het tijdschrift Schooldomein een artikel gestaan, waarin een mooi beeld geschetst wordt van de visie en de totstandkoming van ons nieuwe schoolgebouw. Een gebouw dat nieuwsgierig maakt, dat uitdaagt om te leren en waar leerlingen en docenten nog dagelijks het gevoel hebben dat het er goed vertoeven is.

Lees meer: Artikel in Schooldomein over ons nieuwe schoolgebouw

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail