Voorleeswedstrijd Read2Me

Donderdagavond 8 maart, werd in de bibliotheek dè voorleeswedstrijd voor brugklassers georganiseerd. Sanne, Bryan, Jarno, Tim, Esmee, Max en Nicolle hebben allemaal hun beste beentje voorgezet en laten horen dat ze echte voorleeskanjers zijn.

Lees meer: Voorleeswedstrijd Read2Me

Disco 2018 Après-Carnaval Party

Donderdag 22 februari stond weer in het teken van de jaarlijkse Disco. Zo'n 150 leerlingen, waaronder veel verkleed hebben er een mooie avond van gemaakt. Mede met de hulp van docenten en HB Systems was het een geslaagd feest.

Hier de Foto's van de avond

Kiss and Ride!

Kiss and Ride!

Dit schooljaar hebben we bij slecht weer gemerkt dat veel ouder(s)/ verzorger(s) hun kind(eren) met de auto naar school brengen en weer ophalen. Voor en na schooltijd ontstaan er dan regelmatig opstoppingen, omdat automobilisten dan geen gebruik maken van de parkeerhavens of het parkeerterrein bij de kerk. Zij blijven op de rijbaan staan wachten. Dit leidt tot ongewenste opstoppingen.

Verzoek aan iedereen om gebruik te maken van de parkeerhavens of het parkeerterrein voor de kerk, zodat het verkeer verder geen hinder ondervindt.

Bedankt voor de medewerking.

Tweede plaats voor leerlingen BWI

Drie leerlingen van het Esdal College Klazienaveen hebben de tweede plaats weten te bemachtigen tijdens de provinciale kampioenschappen van de skills.
Een knappe prestatie waar we trots op kunnen zijn, maar helaas net niet genoeg om door te gaan naar de landelijke finale.

Lees meer: Tweede plaats voor leerlingen BWI

Leerlingen Klazienaveen en Esdal Vakcollege Emmen over rode loper

Onder grote hilariteit schreden donderdag 25 januari maar liefst 600 leerlingen van het Esdal Vakcollege Emmen en de locatie Klazienaveen en hun ouders/verzorgers feestelijk gekleed over de rode loper, ter gelegenheid van de première van hun zelfgemaakte films. Voorafgaand aan de Oscar uitreikingen in de Verenigde Staten werden de Esdal-Oscars uitgereikt bij Kinepolis Emmen. Onze locaties Klazienaveen en het Esdal Vakcollege Emmen namen in samenwerking met De Kunstbeweging het initiatief tot een gezamenlijk filmfestival voor derdejaars vmbo-leerlingen. Maar liefst acht klassen van beide locaties namen deel aan dit groots opgezette filmproject.

Lees meer: Leerlingen Klazienaveen en Esdal Vakcollege Emmen over rode loper

Open dag 23 januari 2018

Op dinsdag 23 januari hebben we veel leerlingen van de basisscholen en hun ouders mogen verwelkomen die een kijkje kwamen nemen bij ons op school. Er was van alles te zien, te beleven en te ontdekken in de praktijklokalen, de gymzalen en op de leermarkt. Met QR-codes konden leerlingen met hun mobiel een puzzeltocht door de school maken.

 Foto’s

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail