Esdal Runs Fit 2017

Zoals ieder jaar heeft het Esdal College Klazienaveen weer meegelopen tijdens het Drenthe loopfestijn. Ongeveer 178 leerlingen en 13 docenten liepen om 11.00 uur de 3000m.

Ondanks het warme weer hebben veel leerlingen er een mooie wedstrijd van gemaakt. Met uiteindelijk als resultaat dat bij de meisjes, Demi Harms heeft gewonnen en bij de jongens Delano Bos. Beide leerlingen komen uit de 1ste klas.

Lees meer: Esdal Runs Fit 2017

Project duurzame inzetbaarheid

In het kader van duurzame inzetbaarheid wordt op dit moment bij het Esdal College een project uitgevoerd waarbij wordt geïnvesteerd in de inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers. Het Esdal College wil jongeren inspireren tot het bereiken van grootse prestaties en het maximaal benutten van hun leermogelijkheden.

Lees meer: Project duurzame inzetbaarheid

Zo Op School filmpje

ZO!34 heeft op alle locaties van het Esdal College opnames gemaakt voor het programma Zo Op School. De film geeft een mooi beeld van hoe leerlingen hun school beleven. Geniet mee....

Esdal College

Disco 2017

Afgelopen donderdag 23 maart was er weer een geslaagde discoavond. Het thema was Night at the Movies en veel leerlingen, maar ook collega's waren leuk verkleed.

HB Systems heeft er weer een spetterend feest van gemaakt met als best verklede leerlingen Esmee Mol en Remco Hilgen.

Klik hier voor de foto's

Rencko, Jesse en Ian behalen zilver bij Skills Talents

16 maart vond de finale van Skills Talents plaats in de RAI in Amsterdam. Rencko Niers, Jesse Schulte en Ian Wesseling van onze locatie deden mee aan de wedstrijd Bouwen, Wonen en Interieur en behaalden zilver.

Wij feliciteren hen van harte en zijn uiteraard heel trots op hen!

Lees meer: Rencko, Jesse en Ian behalen zilver bij Skills Talents

Nieuwsbrief februari Esdal College Klazienaveen

Nieuwsbrief februari Esdal College Klazienaveen

Hier kunt u de nieuwsbrief van februari lezen.

Nieuwsbrief februari 2017 

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail