Open huis dinsdag 17 januari

Open huis dinsdag 17 januari

Open huis dinsdag 17 januari

Veel ouders en leerlingen van groep acht hebben dinsdagavond een bezoek gebracht aan ons open huis. Het was gezellig druk en er was van alles te zien en te beleven.

Ben jij dinsdag met je ouders bij ons als “toffe gast” op het open huis geweest en nieuwsgierig naar de foto’s? Kijk maar gauw of onze fotograaf er een mooi plaatje van genomen heeft.

FOTO'S

Kom jij ook naar onze kennismakingsmiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari en maart organiseren wij kennismakingsmiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Klik op 'Lees meer' voor meer informatie en om je aan te melden. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze kennismakingsmiddagen? Meld je dan nu aan!

Doe-dag Hardenberg Klas 2

Alle 2e klas leerlingen van het Esdal College Klazienaveen, hebben een oriënterende LOB-dag gehad bij de doe-dagen in Hardenberg.

Lees meer: Doe-dag Hardenberg Klas 2

Foto's diploma uitreiking 2016

Foto's diploma uitreiking 2016

Hierbij de foto's van een zeer geslaagd examen jaar 2015-2016. 

Mavo                 Basis/Kader

Esdal Vandaag

Esdal Vandaag

Maandagavond 7 november hebben ruim 170 ouders en 90 leerlingen van de basisscholen kennis kunnen maken met onze school. Voor de leerlingen was er een aantrekkelijk programma, waarin er veel te ontdekken en te beleven viel. Ouders konden op de infomarkt informatie krijgen over de meest uiteenlopende zaken zoals zorg en begeleiding, het leren vanuit je talenten, de nieuwe beroepsprogramma's en het werken met chromebooks. Ook konden ze allemaal ervaren bij een zelfgekozen les of activiteit hoe wij onderwijs bieden. 

Lezing Ben Haverkort

Voor de leerlingen van klas 1 keuze Sport, was er afgelopen maandagmiddag een lezing door Ben Haverkort.

Lees meer: Lezing Ben Haverkort

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail