Beschikbaarheid digitaal lesmateriaal

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Tot onze spijt heeft een groot aantal van onze leerlingen nog steeds geen of niet al het digitaal lesmateriaal ter beschikking.
De oorzaak hiervan is een technisch probleem bij onze leverancier Van Dijk Educatie.

Hoe graag wij het probleem ook zouden willen oplossen, hebben wij hier helaas als Esdal College, net als veel andere VO scholen, geen invloed op.

Van Dijk werkt momenteel hard aan een oplossing voor dit probleem.
Wij doen ons uiterste best om de procedure bij Van Dijk te versnellen.

Open dagen en informatiedagen

Voor leerlingen in groep 8 en hun ouders/verzorgers organiseren wij informatiemiddagen, -avonden en open dagen. Klik op 'Lees meer' voor meer informatie en data.

Lees meer: Open dagen en informatiedagen

Bestellen gymkleding

Voor gymnastiek heb je een Esdal T-shirt en korte blauwe sportbroek nodig. Deze zijn verkrijgbaar via gymspullen.nu.

Het shirt kost € 6,95 en de broek € 9,95. Een set kost € 16,00. 

10 Esdallers op WK Streetdance Glasgow

10 Esdallers op WK Streetdance Glasgow

Van 24 tot en met 27 augustus vond in Glasgow het WK Streetdance plaats. Tien leerlingen van verschillende locaties van onze school deden hieraan mee met hun teams. Zij behaalden met hun dansmoves een derde, een achtste en een negende plaats.

Lees meer: 10 Esdallers op WK Streetdance Glasgow

Betaling schoolkosten (via WIS)

Eind augustus, begin september ontvangen ouder(s)/verzorger(s) van ons een e-mail met daarin de informatie over de schoolkosten en de gegevens over het betaalportaal WIS. Hier kunnen de openstaande factu(u)r(en) worden ingezien en betaald via iDEAL of via overboeking (dat betekent dat u het bedrag zelf aan ons overmaakt, betaalt via de Participatiewebshop of Meedoen in Borger-Odoorn of contant). Ook voor de vrijwillige ouderbijdrage begin volgend jaar, excursies en andere kosten die in de loop van het schooljaar in rekening gebracht worden krijgt u een soortgelijke e-mail.

Lees meer: Betaling schoolkosten (via WIS)