vacature locatiedirecteur

Informatie, functieprofiel en sollicitatieprocedure vacature locatiedirecteur havo/vwo.

Het Esdal College verbindt
Het Esdal College is een openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met zes locaties. Iedere locatie heeft haar eigen cultuur, studierichtingen en bijzonderheden. Het Esdal College verbindt leerlingen, ouders, medewerkers, bedrijfsleven, toeleverende en afnemende scholen met elkaar. Dit betekent dat wij ons onderwijs laten aansluiten op de interesses en mogelijkheden van onze leerlingen en medewerkers. Verbinden betekent ook in alle openheid met elkaar spreken over elkaars wensen en functioneren. Elkaars mening en achtergrond serieus nemen en respecteren, zodat een school ontstaat waaraan iedereen zich graag verbindt!

Docenten
Werken bij het Esdal College is leerlingen laten ervaren dat het leuk is om kennis te verwerven. Is jezelf inspireren door het bijhouden van je kennis en het aanbieden van diverse leervormen aan leerlingen zodat ook de leerlingen geïnspireerd worden om te gaan leren. Sluit dit bij jouw wensen en ideeën als docent aan en lijkt het je leuk om hieraan een bijdrage te mogen en kunnen leveren, kijk dan onder de knop 'vacatures docenten' voor de meest recente, openstaande docentvacatures.

Vacatures docenten

Directie/onderwijsondersteunend personeel
Ben je op zoek naar een functie binnen de directie of het onderwijsondersteunend personeel, dan vind je die – als ze er zijn – bovenaan deze pagina. Solliciteren via de knop 'vacatures docenten' heeft dan geen zin.