Picknick banken

Vorig jaar hebben de KC+ leerlingen schilderijen gemaakt voor een expositie in het gezondheidscentrum. Met dit geldbedrag zijn er twee houten picknickbanken aangeschaft. Deze zijn zaterdag 9 december 2017 geplaatst in het vernieuwde Zuster Mohr Park in Oosterhesselen. Manon de Boer en Samantha Braker hebben de naamplaatjes vastgeschroefd op deze bankjes! kijk hier voor de foto's

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie.
Vanaf 8 januari 2018 komt hier een mogelijkheid bij. U kunt dan ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 

Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Nieuws en mededelingen

Nieuws en mededelingen

24 november was ons schoolfeest met als thema de letter P.
kijk hier voor de foto's

15 november was onze algemene voorlichting voor ouder(s)/verzorger(s) en hun kinderen uit groep 8 om een kijkje te nemen en voorlichting te krijgen over onze locatie. voorlichting_powerpoint_Esdal_College_Ooh_nov_2017

Olympic Moves

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, met regiovoorrondes en een grote landelijke finale. Ook dit jaar doet onze school natuurlijk weer mee! 

Doe jij ook mee? Meld je hier dan zo snel mogelijk aan.

Meer info over Olympic Moves vind je hier. Heb je nog vragen, dan kun je terecht bij één van de L.O.-docenten.

NK jeugd mountainbike

NK jeugd mountainbike

Iris Offerein is 30 september 3e geworden bij het NK jeugd mountainbike. Gefeliciteerd Iris!

iris offerein