Pleinfoto 2016-2017

Poster Oosterhesselen 2016 2017 klein

Elk jaar laten we weer een pleinfoto maken van alle leerlingen
(Fons Evers fotografie)

Locatie Oosterhesselen verzamelt blik

Onze locatie zet zich in voor voor de opleiding van geleidehonden én zorgt meteen dat de boel opgeruimd is. Er zijn speciale containers geplaatst waarmee blik wordt ingezameld en de opbrengst hiervan schenken we aan de opleiding van geleidehonden. Twee vliegen in één klap! 

Lees meer: Locatie Oosterhesselen verzamelt blik

Project huisartsenpraktijk Oosterhesselen

Update: De leerlingen hebben afgelopen zaterdag hun kunstwerken tentoongesteld nieuw artikel in de Coevorder huis aan huis krant

Zie hier nog een paar eigen foto's

Onze 1e en 2e klassen zijn naar het gezondheidscentrum in Oosterhesselen geweest voor een expositie die wordt gehouden in het kader van "100 jaar huisartsenpraktijk Oosterhesselen". Lees hier het artikel in de Coevorden Huis aan Huis.

Vakkanjer scout

Update: 7 maart zijn Marieke, Merel, Julia en Britt 1e geworden op de regiofinale! Gefeliciteerd dames! Op naar het landelijk eindevent 15 juni 2017.

Klas 2 heeft van gastdocenten inspiratieles gekregen over Vakkanjer Scout. Een groepje leerlingen is met hun idee als schoolwinnaar naar voren gekomen. Zij gaan onze school vertegenwoordigen op de maakdag (12 januari) en vervolgens hun idee presenteren op de regiofinale. Marieke, Merel, Julia en Britt, heel veel succes met jullie tentinrugzak!
Voor hun idee kijk op de website van Vakkanjer Scout.

Nieuwsbrief november 2016

Door middel van onze nieuwsbrief willen wij ervoor zorgen dat jullie op de hoogte blijven van allerlei gebeurtenissen en belangrijke zaken op school.

Nieuwsbrief_2_Oosterhesselen

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail