Foto's open dag

Dinsdag 23 januari hadden we een leuke en gezellige open dag.
Kijk voor de foto's in ons fotoalbum.

WK Sportvissen

Kira Epping uit klas 3A is geselecteerd voor het WK sportvissen 2018 in Polen!

In de week van 20 t/m 26 augustus strijdt zij samen met 5 andere dames voor de wereldtitel: team visser. Mocht ze het tijdens dit WK heel erg goed doen maakt zij ook kans de titel: individueel wereldkampioen!

Kira wij zijn ontzettend trots op jou en wensen jou en je team heel veel succes!

Lees meer: WK Sportvissen

Picknickbanken

Vorig jaar hebben de KC+ leerlingen schilderijen gemaakt voor een expositie in het gezondheidscentrum. Met dit geldbedrag zijn er twee houten picknickbanken aangeschaft. Deze zijn zaterdag 9 december 2017 geplaatst in het vernieuwde Zuster Mohr Park in Oosterhesselen. Manon de Boer en Samantha Braker hebben de naamplaatjes vastgeschroefd op deze bankjes! kijk hier voor de foto's

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie.
Vanaf 8 januari 2018 komt hier een mogelijkheid bij. U kunt dan ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 

Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Nieuws en mededelingen

Nieuws en mededelingen

24 november was ons schoolfeest met als thema de letter P.
kijk hier voor de foto's

15 november was onze algemene voorlichting voor ouder(s)/verzorger(s) en hun kinderen uit groep 8 om een kijkje te nemen en voorlichting te krijgen over onze locatie. voorlichting_powerpoint_Esdal_College_Ooh_nov_2017

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail