4 t/m 7 juli tentoonstelling KADO

4 t/m 7 juli tentoonstelling KADO

Ook dit jaar zal de tentoonstelling KADO ( Kunst Aan De Oosterstraat) plaats vinden op onze locatie.

Van 4 t/m 7 juli wordt in het Atrium van de school kunst tentoongesteld van leerlingen, docenten en collegadocenten. Ook is er examenwerk van leerlingen tekenen en handvaardigheid en bijzonder werk van leerlingen uit de overige klassen (o.a. schilderijen, foto's, keramiek en objecten) te zien.

De tentoonstelling is te bezichtigen van 9.00 tot 17.00 uur.

Proefwerkweekrooster onderbouw

Proefwerkweekrooster onderbouw

Het rooster voor de proefwerkweek van de onderbouw kun je via de onderstaande link downloaden en inzien:

Proefwerkweek_onderbouw_2016-2017

Zichtbaarheid cijfers in Magister

Zichtbaarheid cijfers in Magister

Geachte ouder(s)/verzorgers(s), beste leerling,

Vanaf 30 juni a.s. zullen alle toets-, proefwerkweek- en eindcijfers in Magister op niet-zichtbaar worden gezet, om een verantwoorde nabespreking op de zogenaamde lesjesdagen van de gemaakte toetsen/proefwerken tijdens de proefwerk-/toetsweek mogelijk te maken. Tevens wordt hiermee zgn. shopgedrag van leerlingen voorkomen en kan de docentenvergadering komen tot een eerlijke en evenwichtige beslissing m.b.t. de bevordering van leerlingen.

Wij rekenen op uw/jullie begrip in dezen.

Locatieleiding Oosterstraat

Model European Parliament (MEP)

Model European Parliament (MEP)

Op 8, 9 en 12 juni vond in Assen de provinciale ronde voor het Model European Parliament (MEP) plaats. Hieraan namen 8 leerlingen uit vwo 4 deel, te weten Eva ten Hoor, Annemein Oldenziel, Joeri Lammerts, Heleen Boot, Quinty Halmingh, Ilona Kuipers, Lindy Dubben en Olaf Jansen. Daarnaast waren twee leerlingen uit vwo 5 afgevaardigd als voorzitter, Jelmer ten Cate en Karlijn van der Velde. Tessa van Veen was namens het Esdal College meegestuurd als journalist.

Lees meer: Model European Parliament (MEP)