Op de locatie Oosterstraat bieden wij havo-, atheneum- en gymnasiumklassen. In de brugklas start je in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Na het eerste jaar kijken we welk niveau het beste bij jou past. Ons doel is om je op de juiste plek te krijgen, zodat je je prettig voelt en goed kunt presteren. Elk jaar zijn er doorstroommogelijkheden. Een voorbeeld: de meeste leerlingen gaan van 2 havo naar 3 havo, maar het gebeurt ook dat leerlingen van 2 havo naar 3 atheneum of naar 3 mavo gaan.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er wat te kiezen valt. Daarom hebben wij keuzevakken in de brugklas en je kunt ook starten in de cultuurstroom of de sportstroom. Daar kun je bij 'onderwijsaanbod' meer over lezen.

Naast de lessen zijn er ook andere activiteiten. Zo hebben we sportdagen, culturele avonden, een muziekconcours, kerstactiviteiten en we voeren ook regelmatig actie voor een goed doel.