CKV voorstelling klas 3 + 4 op 12 januari

Op vrijdag 12 januari wordt in het kader van CKV een voorstelling gegeven door theatergroep Roet. Deze voorstelling is bedoeld voor leerlingen uit klas 3 en 4. 

Lees meer: CKV voorstelling klas 3 + 4 op 12 januari

Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari en maart organiseren wij doemiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Klik op 'Lees meer' voor meer informatie en om je aan te melden. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

Nieuwjaarsgala 11 januari 2018

Op donderdag 11 januari 2018 houden we voor de leerlingen van het Esdal Vakcollege een nieuwjaarsgala.

De opbrengsten van het nieuwjaarsgala komen ten goede van de stichting "het vergeten kind". Deze stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek.

Lees meer: Nieuwjaarsgala 11 januari 2018

Open dagen MBO scholen in de regio

In de maanden januari en februari 2018 organiseren verschillende MBO scholen  een open dag. Als school informeren wij u graag naar de diverse data waarop deze plaatsvinden.

Lees meer: Open dagen MBO scholen in de regio

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie.
Vanaf 8 januari 2018 komt hier een mogelijkheid bij. U kunt dan ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 

Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail