Leerlingen maken kennis met vrachtwagensimulator

Vandaag zijn onze leerlingen van klas 2 en 3 die de vakrichting mobiliteit en transport volgen op bezoek geweest bij het sector instituut transport en logistiek te Houten.

Lees meer: Leerlingen maken kennis met vrachtwagensimulator

Vrijdag na Hemelvaartsdag (26 mei)

Geachte ouders/beste leerlingen, 

De vrijdag na Hemelvaart ( 26 mei a.s.) is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, een gewone lesdag. Wij hebben gemerkt dat hierover onduidelijkheid bestaat, vandaar dat wij onze ouders en leerlingen nog een keer extra informeren.

100% elektrische auto Mobiliteit en transport

Vanochtend heeft de heer Venema uit handen van Ronald Aalders van autobedrijf Century de sleutels in ontvangst mogen nemen van een gloednieuwe Volkswagen E-UP.

Lees meer: 100% elektrische auto Mobiliteit en transport

Schoolvoetbal 8 t/m 12 mei

In de week van 8 t/m 12 mei is het weer tijd voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Ook onze school wordt hierbij vertegenwoordigd door diverse teams. 

Lees meer: Schoolvoetbal 8 t/m 12 mei

Excursie klas 1 Westerbork

Excursie klas 1 Westerbork

Maandag 8 mei gaan de leerlingen van klas 1 met de bus naar Kamp Westerbork. De leerlingen krijgen een film te zien over het leven in het kamp en  krijgen daarna een rondleiding over het kampterrein.

Lees meer: Excursie klas 1 Westerbork

Belangrijke informatie C.S.E. 2017

Op maandag 8 mei start officieel het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor de eindexamenkandidaten van het Esdal Vakcollege in Emmen. 
In de onderstaande drie bestanden kun je zien in welke groep je bent ingedeeld en wanneer voor jou de examentrainingen en eindexamens zijn ingepland.

Lees meer: Belangrijke informatie C.S.E. 2017

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail