Onlangs hebben ouder(s)/verzorger(s) een e-mail ontvangen met het verzoek om de vrijwillige ouderbijdrage van €50,00 te betalen. Deze bijdrage is bestemd voor het dekken van de kosten waarvoor we als school geen bekostiging van de rijksoverheid ontvangen. In deze e-mail staat een link naar WIS, het betaalportaal voor ouders. U kunt daar kiezen voor betaling via iDEAL of overboeking. In het laatste geval maakt u het bedrag zelf over. Mocht u maar een deel of niets willen betalen, dan verzoeken wij u toch naar het betaalportaal WIS te gaan en de bijdragen uit te vinken die u niet wenst te betalen. Zo voorkomt u dat u een herinnering ontvangt.

Meest gestelde vragen
U vindt hier een overzicht met de meest gestelde vragen.

Overige kosten die u kunt verwachten dit schooljaar
Als u wilt weten welke kosten u dit schooljaar nog meer kunt verwachten, ga dan via het Esdal ABC van de desbetreffende locatie naar het artikel over de schoolkosten/ouderbijdrage.

Heeft u toch nog vragen?
Mocht u toch nog vragen hebben, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen aan onze afdeling financiën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.