Aan het begin van de zomervakantie hebben ouders/verzorgers een e-mail over de schoolkosten ontvangen. Deze e-mail is afkomstig van “Financiële Administratie Esdal College <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>;”. U kunt via deze e-mail kenbaar maken of u gebruikt wenst te maken van de door de school aangeboden materialen en/of diensten. Dit zijn materialen en diensten waar we als school geen vergoeding van de overheid voor ontvangen en het gebruik ervan is vrijwillig. U kunt in het betaalportaal WIS de artikelen aanvinken die u wenst af te nemen (dit is anders dan voorgaande schooljaren) en daarna deze artikelen betalen. Wij zullen dan zorgen dat alles bij de start van het nieuwe schooljaar klaar staat. 

Als u een artikel niet aanvinkt gaan we ervan uit dat u hier geen gebruik wenst te maken. In dat geval zult u dit artikel zelf moeten aanschaffen.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Klik hier voor een instructievideo.