Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk en heeft u een lager inkomen? Dan kan het zijn dat hij of zij gebruik kan maken van gratis huiswerkbegeleiding. Onze locaties Boermarkeweg en Oosterstraat doen namelijk mee aan een pilot van de gemeente Emmen. De huiswerkbegeleiding wordt betaald met een subsidie van de gemeente Emmen en kost u dus geen geld.

Op beide locaties bieden we leerlingen de mogelijkheid om deze huiswerkbegeleiding te volgen bij Educatie Plus, onze samenwerkingspartner voor ontwikkelings- en huiswerkbegeleiding. De leerlingen volgen drie maanden lang drie middagen per week huiswerkbegeleiding. Er is begeleiding bij alle vakken en ook bij het leren leren en plannen. De eerste leerlingen zijn gestart in april en de resultaten zijn positief! Bij de start van dit nieuwe schooljaar is er weer plek voor leerlingen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus als u interesse heeft, reageert u dan snel.

Om mee te kunnen doen aan de huiswerkbegeleiding is er een voorwaarde gesteld aan het gezinsinkomen. Om te bepalen of u in aanmerking komt, gaat Stichting Leergeld met u in gesprek. Twijfelt u of u in aanmerking komt, neem dan gerust contact op met ons of de Stichting Leergeld.

Locatie Oosterstraat
Dhr. R. Jalving (adjunct-locatiedirecteur) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie Boermarkeweg
Dhr. R. Kraakman (leerlingcoördinator & zorgcoördinator) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u interesse, dan zien wij uw reactie graag uiterlijk vrijdag 20 september tegemoet.