Fijne zomervakantie

Wij wensen leerlingen en ouders een plezierige vakantie. 
Vanaf maandag 19 augustus zijn we weer bereikbaar. We nodigen ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen uit de boekenpakketten op te halen op woensdag 21 augustus tussen 09.00 – 16.00 uur of op donderdag 22 augustus tussen 09.00 – 16.00 uur of op vrijdag 23 augustus tussen 09.00-12.00 uur. De namen van de leerlingen staan op de pakketten.

Op maandag 26 augustus worden de lesroosters uitgedeeld en worden er introducties gehouden volgens onderstaand schema:
Aanwezig op school
Klas 1: 08.45-13.30 uur Introductie leerlingen en tutoring
Klas 2: 11.00 uur Lesroosters
Klas 3: 09.15-13.30 uur Lesroosters en tutoring
Klas 4: 13.00 uur Lesroosters

Magister niet beschikbaar tijdens zomervakantie

Tijdens de zomervakantie kunnen leerlingen en ouders/verzorgers niet inloggen in Magister.

In week 35 is Magister weer beschikbaar.

Schoolvoetbaltoernooi

In de week na de meivakantie hebben de leerlingen van de Boermarkeweg met 5 teams meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi bij SC Angelslo. Twee teams mochten door naar de finale en het meisjesteam van klas 1 wist een mooie tweede plaats te behalen. Esdalbreed hebben we zelfs een aantal prijzen behaald op dit toernooi! We kijken terug op een gezellige en sportieve week met een geweldig resultaat.

Lees meer: Schoolvoetbaltoernooi

Jaarlijkse actie voor een goed doel wederom een succes!

Dit jaar was het goede doel van de locatie Boermarkeweg STICHTING HET VERGETEN KIND.
De leerlingen uit klas 2 en 3 hebben vlak voor de kerstvakantie met hun mini- onderneming (in de kantine lekkernijen verkopen tijdens de middagpauze) een behoorlijk bedrag opgehaald. Een deel daarvan is toen overhandigd aan het Glazen Huis Emmen. Ook hebben alle leerlingen van de locatie Boermarkeweg hun steentje bijgedragen aan het verkopen van paaseitjes. En niet alleen leerlingen hebben zich ingezet, ook een aantal collega’s zijn erin geslaagd een enorme hoeveelheid paaseitjes aan de man/vrouw te brengen. Door de inzet van onze leerlingen en collega’s kunnen we nu nog een aanzienlijk bedrag overmaken naar STICHTING HET VERGETEN KIND: 2475 Euro!!!

Winnares Marieke

De examenklas van onze tekenleraar de heer Kamminga kreeg de opdracht een portrettekening te maken. Deze tekeningen werden tentoongesteld in het Centrum Beeldende Kunst Emmen. Ook het Drenthe College had verschillende werken aangeleverd. De expositie was zeer de moeite waard en uit verschillende categorieën werd een winnaar gekozen. Marieke de Jong uit klas 4C was een van de winnaars met dit portret.
We zijn trots op Marieke!