Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari organiseren wij doemiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

29 en 30 januari open dagen

Zit jij in groep 8 en wil je álles weten over het voortgezet onderwijs en het Esdal College? Kom dan naar onze open dagen op 29 en 30 januari!

open dagen2

Aniek Lohuis in musical

Op zondag 3 februari is in het Atlas Theater de voorstelling “De grote dwaling”. Een van de spelers in deze musical is Aniek Lohuis uit 2A. Zij neemt drie rollen voor haar rekening. De voorstelling begint om 16:30 uur. Kaartjes kosten € 6 en zijn via het Atlas Theater te koop.

Lees meer: Aniek Lohuis in musical

3e lichting mavoleerlingen doet examen Basiskennis Ondernemerschap

19 leerlingen van onze locatie deden onlangs het examen Basiskennis Ondernemerschap. De lessen hiervoor worden aangeboden binnen het kader van de Business School. Ook voor de komende twee jaar zijn wij weer gecertificeerd Business School. Dit certificaat hebben wij ontvangen omdat wij veel doen op het gebied van ondernemerschap, zoals bijvoorbeeld de minionderneming in klas 2 en ondernemers voor de klas in klas 3. 

Lees meer: 3e lichting mavoleerlingen doet examen Basiskennis Ondernemerschap

Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen
Nieuwsbrief nummer 2 18/19
 
Klas 1:
Klas 2:
- Informatie over de werkweek 3 t/m 7 juni 2019
- Bill de Smeth van VNN heeft tijdens een ouderavond een presentatie gehouden over gamen en social media. Hierbij de Powerpoint van die presentatie.
Klas 3:
- Herkansingsformulier
Klas 4:
- Aanwezigheidslijst ouderspreekavond 6 februari
- Herkansingsformulier
- Tentamenrooster woensdag 23 januari t/m dinsdag 29 januari 2019
- Certificering business school en examen ondernemerschap 8 januari 2019