Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen
Goedkope software via slim.nl voor het onderwijs. Aanmelden met je @esdalcollege.eu account. Nu gratis Windows10 voor leerlingen.
 
Klas 1
Klas 2
Informatie werkweek 2 t/m 5 juni 2020
Klas 3
Eerste ouderavond klas 3
Klas 4
- Eerste ouderavond klas 4

Ouderraad thema-avond "Onder Invloed" 28 november 2019

De Ouderraad van de locatie Boermarkeweg nodigt ouders/verzorgers uit voor de thema-avond: Onder Invloed ; op donderdagavond 28 november van 19.30 tot 21.00 uur

In Nederland mag je volgens de wet alcohol drinken als je achttien jaar bent. Toch zijn jongeren gemiddeld 13 jaar oud als ze beginnen met drinken. Experimenteren hoort erbij als je jong bent, maar jongeren drinken soms meer dan ze willen of goed voor ze is. Hoe maak je ‘samen drinken’ minder normaal? En hoe blijf je met jongeren in gesprek over drank en drugs sinds de NIX18-wet?

Lees meer: Ouderraad thema-avond "Onder Invloed" 28 november 2019

Jonge helden

Op 31 oktober en 1 november hebben de leerlingen van het eerste en twee leerjaar de voorstelling Jonge Helden bijgewoond. Deze voorstelling sluit mooi aan bij de dag van de Mantelzorg op 10 november.

Lees meer: Jonge helden

Olympic Moves 2019-2020

Ook dit schooljaar doen we weer mee met de grootste schoolsportcompetitie van ons land: Olympic Moves. Doe ook mee!

Je kunt je hier aanmelden en kunt kiezen uit: korfbal, streetball (basketbal 3vs3), softbal, floorball, tennis, streetdance, volleybal, minitrampoline, voetbal en handbal.

Zit jij in groep 8? Kom dan naar onze informatiemomenten!

Zit jij in groep 8 en wil je álles weten over het voortgezet onderwijs en het Esdal College? Kom dan naar onze infoavonden, open dagen en doemiddagen. 

Lees meer: Zit jij in groep 8? Kom dan naar onze informatiemomenten!