Ermerstrand 2019

De introductiedag voor onze nieuwe leerlingen op Ermerstrand was zeer geslaagd. Het was prachtig weer en de watertemperatuur was aangenaam. De leerlingen hebben drie onderdelen afgewerkt: waterskiën, bubbelvoetbal en archery shoot-out. Het stond niet op het programma, maar de leerlingen maakten gretig gebruik van de mogelijkheid om te zwemmen.

Lees meer: Ermerstrand 2019

Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen
Klas 1
Klas 2
Klas 3
- Eerste ouderavond klas 3
Klas 4
- Eerste ouderavond klas 4

Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk en heeft u een lager inkomen? Dan kan het zijn dat hij of zij gebruik kan maken van gratis huiswerkbegeleiding. Onze locaties Boermarkeweg, Oosterstraat en Klazienaveen draaien namelijk een pilot met de gemeente Emmen, in samenwerking met huiswerkinstituut Educatie Plus. De huiswerkbegeleiding wordt betaald met een subsidie van de gemeente Emmen en kost dus geen geld.

Lees meer: Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie. U kunt ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 
Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail