Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen
Klas 1:
Klas 2:
Werkweekbrief juni 2018
- Info werkweek Duitsland
- Info werkweek Appelscha
Klas 3: 
Klas 4:
- Leerlingen die nog bestanden op het schoolnetwerk of in je schoolmail hebben staan en deze willen bewaren, haal ze eraf, in de vakantie worden ze verwijderd.

Stichting Hoogvliegers

Dinsdag 8 mei heeft de locatie Boermarkeweg een cheque ter waarde van 3400 Euro overhandigd aan de heer Van Dijk van Stichting Hoogvliegers. Het geld is bijeengebracht tijdens de volgende activiteiten: de mini-ondernemingen klas 2, de paaseitjesverkoop in maart en de pauzeversnaperingen tijdens de feestavonden. (foto's)

Lees meer: Stichting Hoogvliegers

2e klassers herdenken

Op de laatste schooldag voor de meivakantie, vrijdag 20 april, hebben tweedeklassers van de locatie Boermarkeweg bloemen gelegd bij het oorlogsmonument aan het Kerkpad in Emmen. (zie de foto's)

Een van de leerlingen heeft het gedicht ‘Lied der achttien dooden’ van Jan Campert voorgedragen. 

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie. U kunt ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 
Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Esdal College succesvol als gecertificeerd Business School

Sinds vorig schooljaar is het op onze locatie Boermarkeweg mogelijk een extra diploma te halen, namelijk het Functiegericht Associatie Diploma Financieel Ondernemer. Dit diploma omvat twee onderdelen: basiskennis Boekhouden en basiskennis Ondernemerschap. Het onderdeel Ondernemerschap is net afgerond en 96% van de 25 kandidaten is geslaagd voor dit onderdeel. Wij zijn ontzettend trots op deze leerlingen. Woensdag 31 januari hebben zij het deeldiploma voor het onderdeel Ondernemerschap ontvangen. Over een paar maanden wordt ook het onderdeel Boekhouden geëxamineerd.

Lees meer: Esdal College succesvol als gecertificeerd Business School

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail