Zit jij in groep 8? Kom dan naar onze open dagen en doemiddagen!

Zit jij in groep 8 en wil je álles weten over het voortgezet onderwijs en het Esdal College? Kom dan naar onze open dagen en doemiddagen. 

Lees meer: Zit jij in groep 8? Kom dan naar onze open dagen en doemiddagen!

Nieuws/mededelingen

Nieuws/mededelingen
Goedkope software via slim.nl voor het onderwijs. Aanmelden met je @esdalcollege.eu account. Nu gratis Windows10 voor leerlingen.
  
Klas 1
Rooster toetsweek klas 1
Klas 2
- Informatie werkweek 2 t/m 5 juni 2020
Rooster toetsweek klas 2
Klas 3
Rooster tentamenperiode 3 + schema economie
- Eerste ouderavond klas 3
Klas 4
- Voorlopig rooster tentamenperiode 2
- Eerste ouderavond klas 4

Schaatsen Kardinge

Maandag 16 december hebben we met 42 derdeklassers geschaatst in Groningen. De bus vertrok om 12.45 uur en om 13.45 uur stond iedereen al op de baan. Het niveau varieerde nogal, maar dat heeft de pret zeker niet gedrukt! We hebben geen wanklank gehoord. Wel werden om een uur of drie werden de eerste pijntjes zichtbaar en hoorbaar, maar dat hoort erbij. Om 15.30 uur vertrok de bus weer uit Groningen. Het was een gezellige, sportieve schaatsmiddag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Lees meer: Schaatsen Kardinge

Ouderraad thema-avond "Onder Invloed" 28 november 2019

De Ouderraad van de locatie Boermarkeweg nodigt ouders/verzorgers uit voor de thema-avond: Onder Invloed ; op donderdagavond 28 november van 19.30 tot 21.00 uur

In Nederland mag je volgens de wet alcohol drinken als je achttien jaar bent. Toch zijn jongeren gemiddeld 13 jaar oud als ze beginnen met drinken. Experimenteren hoort erbij als je jong bent, maar jongeren drinken soms meer dan ze willen of goed voor ze is. Hoe maak je ‘samen drinken’ minder normaal? En hoe blijf je met jongeren in gesprek over drank en drugs sinds de NIX18-wet?

Lees meer: Ouderraad thema-avond "Onder Invloed" 28 november 2019

Jonge helden

Op 31 oktober en 1 november hebben de leerlingen van het eerste en twee leerjaar de voorstelling Jonge Helden bijgewoond. Deze voorstelling sluit mooi aan bij de dag van de Mantelzorg op 10 november.

Lees meer: Jonge helden

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail