Sport jij graag en wil jij daarvoor iets extra's doen? Dan zit jij bij ons helemaal op je plek?

Mavo met sport als extra examenvak? Dat kan bij het Esdal College! Op de locatie Boermarkeweg kun je extra sportlessen volgen en examen doen in LO2. Hiermee kun je zonder toelatingseisen doorstromen naar een sportopleiding bij het Drenthe College.

In de sportstroom krijg je in de eerste klas zes uur per week sport. We laten je kennis maken met klimmen, boksen, atletiek, waterpolo, softbal, squash, turnen, waterskiĆ«n, fitness, training geven en nog veel meer!

Waarom de sportstroom?
- omdat jij van sport houdt
- je maakt kennis met nieuwe sporten
- goede aansluiting op LO2
- goede aansluiting op het mbo

Wat wij van jou vragen:
- enthousiasme
- extra inzet
- motivatie
- samenwerking

En verder?
- Aanmelding gebeurt via het reguliere aanmeldingsformulier: sportstroom aankruisen.
- De minimumdeelname aan de sportstroom is 22 leerlingen, het maximum aantal leerlingen is 28. Meld je dus snel aan!
- Er wordt een extra ouderbijdrage gevraagd.

Meer weten?
Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de selectiecriteria, of een afspraak kun je contact opnemen met mevrouw Tien via 088 - 000 9 620 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sportstroom 1