1e Blok Mix and Match

Het 1e blok Mix and Match is al weer achter de rug.

De leerlingen van de onderbouw hebben weer kunnen uit verschillende onderwerpen zoals:

Lees meer: 1e Blok Mix and Match

Klas 4 naar fitness.

Evenals andere jaren zijn de vierde klassers weer begonnen aan hun bezoek aan "Fitcenter" in Borger. Dit gebeurt tijdens hun gymessen.

Er werd hard gewerkt en veel gedaan! Zó veel, dat veel van de leerlingen dinsdag en woensdag daarna enigszins stijfjes door de school heen liepen! Alle spieren deden zeer. Dat geeft wel aan dat het zwaar was, en dat iedereen (misschien wel een beetje te) veel heeft gedaan.

Totaal wordt er drie keer gefitnessed. Dus nog even volhouden, vierde klassers!

Voor een foto-impressie, hier klikken!

Let op, elke week komen er nog foto's bij!! 

Fietscontrole

Fietscontrole

Vrijdag vindt de jaarlijks fietscontrole van Veilig Verkeer Nederland plaats. De fietsen van de leerlingen van klas 1 en 2 worden gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid.

Voor de fietscontrole komen vrijwilligers van VVN en fietsenwinkel Egberts stelt ruimte beschikbaar om de controles te doen. Vanaf 9.00 uur zal de conciërge er voor zorgen dat alle klassen aan de beurt komen.

We hopen op mooi weer, zodat zoveel mogelijk kinderen op de fiets naar school komen!

Axman Challenge Exloo. Mooi sponsor-bedrag!

 

Eindbedrag van de sponsorloop voor Jonge Mantelzorgers Borger-Odoorn

Voor de herfstvakantie liepen alle leerlingen van klas 1 en 2 en het team van Esdal College Borger de Axman Challenge in Exloo. Voor deze prestatie lieten zij zich sponsoren. Het bij elkaar ‘gemodderde’ geld wordt besteed aan een fijne dag voor Jonge Mantelzorgers van Borger Odoorn.  De leerlingen hebben het super gedaan en de kerndirectie van het Esdal College deed ook nog een flinke duit in het zakje. Het eindbedrag is € 1067,00!!
Veel plezier Jonge Mantelzorgers!

 20191120 10454620191120 104639

Klik hier voor de foto-impressie!

Olympic Moves 2019-2020

Ook dit schooljaar doen we weer mee met de grootste schoolsportcompetitie van ons land: Olympic Moves. Doe ook mee!

Je kunt je hier aanmelden en kunt kiezen uit: korfbal, streetball (basketbal 3vs3), softbal, floorball, tennis, streetdance, volleybal, minitrampoline, voetbal en handbal.