Magister niet bereikbaar tijdens zomervakantie

Tijdens de zomervakantie kunnen leerlingen en ouders/verzorgers niet inloggen in Magister. Maandag 3 september om 15.00 uur wordt Magister weer open gezet.

Examenstunt klas 4: water!!!!

De examenstunt van klas 4 zit er weer op. En het was dit jaar wel een gedenkwaardige stunt! Want water was het thema.

Zo’n 80 % van de leerlingen ging doorweekt naar huis, maar ja met dit weer was dat ook niet zo’n probleem.

Lees meer: Examenstunt klas 4: water!!!!

Scholenvoetbaltoernooi

Een team leerlingen heeft op dinsdag 17 april meegedaan aan het scholenvoetbaltoernooi in Emmen. Ouders reden mee en waren erbij om het team aan te moedigen. Ouders, bedankt voor jullie hulp!

Er moesten twee wedstrijden in de voorronde worden gespeeld. De winnaar in de poule zou dan op vrijdag weer moeten spelen in de eindronde. Helaas is dat voor ons team niet gelukt, want de eerste wedstrijd eindigde in een gelijk spel, terwijl de tweede werd verloren.

Lees meer: Scholenvoetbaltoernooi

Leuk nieuwsitem over mevrouw Fledderus

Dat mevrouw Fledderus gek is op volleybal wisten we al. En dat ze het heel goed kan, wist je misschien ook al. Maar wist je ook dat ze een beroemde volleybalzus heeft? Samen zijn  ze op onderstaand filmpje van RTV-Drenthe aan het trainen voor het kampioenschap, Ondertussen zijn ze dit weekend kampioen geworden. Mevrouw Fledderus, van harte! 
Klik hier om het filmpje te zien.

Klas 4 ging weer abseilen van 40 meter!

Na de klimcursus van 4 weken in de klimschuur hebben de dapperste leerlingen van klas 4 zich weer opgegeven om van de 40 meter hoge watertoren in Stadskanaal te gaan abseilen. Maandag 9 april was het dan weer zover. 28 leerlingen stonden na aankomst met ontzag naar die hoge toren te kijken, en de twijfel sloeg bij een aantal direct toe. Er zijn weer grenzen verlegd!

Lees meer: Klas 4 ging weer abseilen van 40 meter!

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail