Afgelopen zaterdag hebben de leerlingen op de kerstmarkt in Borger hun best gedaan om geld in te zamelen voor een voetbaltafel in de kantine. Bij het keuzevak culinair hadden de leerlingen heerlijke truffels en krokante kokosmakronen gemaakt.

De leerlingen van houtbewerking hadden prachtige kerstboompjes in elkaar gezet en de leerlingen van creatief met groen hadden diverse mooie creaties gemaakt. Alle producten werden geprijsd en de leerlingen stonden om de beurt achter de kraam om te verkopen. Uiteindelijk is er een prachtig bedrag opgehaald van €192,63. Een mooi begin voor het uiteindelijke doel.

Dinsdag 19 december is er een kerstmarkt bij ons op school. Leerlingen van klas 3 & 4 Dienstverlening en Producten zijn druk met de voorbereidingen bezig. In groepjes van drie creëren ze een eigengemaakt product, bereiden ze een eetbaar product voor en kopen ze een product in. Deze drie onderdelen verkopen ze in hun eigen marktkraampje. De markt start om 18.30 en is rond 20.30 uur afgelopen. De opbrengst van deze markt gaat gedeeltelijk naar de voetbaltafel in de kantine.

Klik hier voor de foto-impressie.