Wat was het weer een spetterend gala!

De rode loper lag te wachten op de “superstars” uit Borger en omgeving. Om half zeven kwam de eerste luxe auto voorrijden, waarna nog veel bijzondere voertuigen volgden om de sterren af te leveren.

Onder deze voertuigen waren o.a. een limousine, brandweerauto, de nodige luxe auto’s, een pipo-woonwagen, maar de meest bijzondere was deze keer wel van Edwin. Als Ceasar gezeten op de troon voorop de tractor wilde hij graag de rode loper oprijden op zijn zelfgemaakte rijdende bierkrat! Helaas wilde de motor niet starten…..zonde!

Vrienden en familie stonden druk foto’s te maken en gingen ook mee naar binnen om snel een kijkje te nemen in de eetzaal. Nadat de toeschouwers vertrokken waren, spraken Erik en Kyra iedereen toe en konden we aan de maaltijd beginnen. En de tafels waren bijzonder goed gevuld met veel lekkernijen die gemaakt waren door alle 4e klassers en (misschien vooral wel) hun ouders!
Alles smaakte heerlijk!
Direct na de maaltijd had het organisatie-comité nog een pub-quiz in petto.
Direct na deze quiz begon de foto-shoot. Wel een uur lang ging iedereen met iedereen op de foto. Zag er prachtig uit allemaal! Terwijl de foto’s werden gemaakt  werd er ook al druk afgewassen en opgeruimd.
Precies volgens planning, om half tien, was het feest afgelopen waarna een grote groep leerlingen richting de after-party vertrok. Docenten gingen toen de laatste rommel even opruimen en konden daarna lekker naar huis.
Ouders, heel erg bedankt voor het bereiden zo veel lekkers!! En we willen natuurlijk ook de leerlingen die in de kerstgala-commissie hebben gezeten bedanken voor hun geweldige inzet en samenwerking om dit feest tot een succes te maken!

Klik hier voor alle foto's! 

Hr. Muskee, bedankt voor de hulp met fotograferen!