Na de klimcursus van 4 weken in de klimschuur hebben de dapperste leerlingen van klas 4 zich weer opgegeven om van de 40 meter hoge watertoren in Stadskanaal te gaan abseilen. Maandag 9 april was het dan weer zover. 28 leerlingen stonden na aankomst met ontzag naar die hoge toren te kijken, en de twijfel sloeg bij een aantal direct toe. Er zijn weer grenzen verlegd!

Er was een aantal leerlingen bij, die onverschrokken op de rand ging staan en zonder problemen naar beneden ging. Maar een paar andere leerlingen stond best een poosje met knikkende knieën op de rand, voordat ze af durfden dalen. Maar..respect hoor! Want iedereen is er weer af geweest en een groot aantal zelfs, (waaronder ook de leerlingen die het de eerste keer heel zwaar hadden of zelfs met hoogtevrees) durfde het ook de tweede keer weer aan, hoewel dat niet verplicht was.

Maar voor iederen gold, toen ze eenmaal op de grond stonden, dat gevoel van: "Yes, ik heb het geflikt!" En dat laatste gevoel blijft het langst hangen! Goed gedaan allemaal, stoere actie van jullie!

 Klik hier voor de foto's!