Op woensdag 18 dec. kwamen de leerlingen van klas 4 volgens goede traditie weer in prachtige outfits op school om het kerstgala te vieren.

En ze kwamen weer voorrijden in de meest bijzondere transportmiddelen. Er kwamen leerlingen aan in een limousine,  mooie bolides, tot zelfs in een brandweerwagen!

Nadat iedereen een glas (kinder)champagne had genuttigd, kond er aan het diner begonnen worden. De gerechten waren thuis voorbereid door de leerlingen zelf, (zeer waarschijnlijk geholpen door vaders of moeders). Het diner was gevarieerd, uitbundig en heerlijk!

Tegen het einde van de maaltijd hield Jaim de Vries een enorm humoristische conference. Hij was in staat om iedereen zo’n 35 minuten met vlijmscherpe humor onder de tafels te krijgen van het lachen! Er werden foto’s van leerlingen getoond die hij van de sociale media af had geplukt, en  hierbij werden de leerlingen niet gespaard! Het was absolute klasse Jaim, bedankt!

Na afloop van het diner kon iedereen uitgebreid op de foto.

Om ongeveer 22.00 uur, na de afwas en de fotoshoots, gingen de leerlingen op eigen gelegenheid nog een poosje doorfeesten, de lange nacht in…

Voor herhaling vatbaar! Gala-commissie, bedankt voor jullie inspanningen!

Klik hier voor de foto's!