De betrokkenheid van ouders bij de studie van hun kind en bij de school is van grote waarde. De locatie streeft er bewust naar om de drempel voor ouders zo laag mogelijk te houden. Zo zijn er regelmatig ouderavonden of contactavonden. De digitale nieuwsbrieven zijn er om gebeurtenissen op school direct te melden.

Enkele ouders van de locatie Borger zijn vertegenwoordigd in de ouderraad. Deze ouders hebben regelmatig overleg met de schoolleiding en worden betrokken bij een aantal activiteiten van de school, zoals het Open Huis van de locatie. Verder ondersteunt de ouderraad bij activiteiten over onderwerpen die in en buiten de school actueel zijn zoals bijvoorbeeld pesten, drugs, veiligheid van en naar school, etc. Hierdoor fungeert de ouderraad als schakel tussen ouders en school.

Drie ouders hebben zitting in de D(eel)MR, waarvan één ouder de locatie Borger vertegenwoordigt in de MR van het Esdal College.

Samenstelling ouderraad Borger:
Mevrouw Fokkens (voorzitter)
Mevrouw de Poel (secretaris)
Mevrouw Heetebrij
De heer Zikken

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u contact opnemen met de secretaris van de ouderraad.