Kerstmarkt op het Esdal College in Klazienaveen

Kerstmarkt op het Esdal College in Klazienaveen

Maandag 10 december a.s. wordt de jaarlijkse kerstmarkt op het Esdal College in Klazienaveen georganiseerd.
U bent van harte welkom om tussen 15:00 - 17:00 en 18:00 - 21:00 een kijkje te komen nemen op deze gezellige kerstmarkt.

Lees meer: Kerstmarkt op het Esdal College in Klazienaveen

Trots!

Gisteren mochten Chiara, Lorenzo en Sendi, 3 leerlingen van onze school, een jeugdlintje in ontvangst nemen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Gemeentehuis van Emmen.
Als school willen wij dit natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Lees meer: Trots!

Drie helden!

Vanmiddag kregen drie leerlingen van het Esdal College Klazienaveen, tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Emmen, een jeugdlintje. Chiara, Lorenzo en Sendi zijn al vanaf klas 1 elke dag behulpzaam aan hun klasgenote Robin, die in een rolstoel zit.

Lees meer: Drie helden!

Esdal Informatief

Esdal Informatief

Dinsdag 12 november hebben we veel ouders/verzorgers en leerlingen van groep 8 van de basisscholen welkom mogen heten tijdens Esdal Informatief. De leerlingen konden een theorieles en een doe-activiteit kiezen en daarmee een indruk krijgen van hoe wij hier op school onderwijs geven.

Lees meer: Esdal Informatief

Projecten in het Junior College

Projecten in het Junior College

De overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs is een belangrijke stap voor de leerlingen. Ineens wordt er ander gedrag van je verwacht, gelden er andere regels en afspraken en krijg je te maken met allerlei zaken die nieuw voor je zijn.

Lees meer: Projecten in het Junior College

Nieuwe start in het Junior College

Nieuwe start in het Junior College

De eerste weken zitten erop. Alle nieuwe eerste klassers zijn inmiddels aardig gewend en ze pakken de draad goed op. De eerste weken besteden we veel aandacht aan groepsvorming en gedrag dat we graag willen zien.

Lees meer: Nieuwe start in het Junior College