Geslaagd? Download je bestanden!

Ben je geslaagd en ga je na de zomervakantie niet naar een andere locatie van het Esdal College? Dan worden binnenkort al je bestanden op het netwerk en je Google Esdal account verwijderd. Wil je je bestanden toch graag bewaren, zorg dan dat je deze zo snel mogelijk ergens anders opslaat. Bestanden in de Google Drive kun je thuis opslaan. Dit doe je door in de Chrome browser in te loggen met je esdalcollege.eu account en de documenten die je in je Drive hebt staan te downloaden. 

Voor vragen kun je terecht bij de systeembeheerder van je locatie.

Topprestaties op Olympic Moves

53692be6 4ab4 481a 841a 7a7a63a5b872

Het was vandaag een geweldige finaledag op Olympic Moves! Ons volleybal schoolteam is 2e, ons handbatlteam klas 3/4 os 3e , ons tennisteam 4e en ons handbalteam 7e van Nederland geworden! Wat zijn we trots op onze leerlingen, coaches en supporters!

Esdal Runs Fit 2019

Afgelopen zaterdagavond 18.20 uur was weer het jaarlijkse startschot van de Esdal Run. Dit jaar liepen we met 254 leerlingen en 6 docenten mee. Het was weer een indrukwekkend gezicht, zoveel blauwe en een paar gele shirts in 1x op pad. 

Lees meer: Esdal Runs Fit 2019

Verhalencompetitie 2019

Verhalencompetitie 2019
Een aantal weken geleden hebben onze leerlingen meegedaan aan een Verhalencompetitie. Deze week heeft Jarno Braam, leerling uit 2BK4, bericht ontvangen dat hij genomineerd is als winnaar van de Verhalencompetitie Nederlands van Randstad Onderwijs 2019.

Lees meer: Verhalencompetitie 2019

Schoolvoetbal 2019

Esdal College Klazienaveen heeft het supergoed gedaan tijdens het schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Emmen. Van de 6 categorie├źn is maar liefst drie keer de hoofdprijs binnen gehaald. Meisjes klas 1, meisjes klas3 en jongens klas3 waren in de diverse finales te sterk voor hun tegenstanders en gingen met de eerste prijs naar huis.

Lees meer: Schoolvoetbal 2019