Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari organiseren wij doemiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

29 en 30 januari open dagen

Zit jij in groep 8 en wil je álles weten over het voortgezet onderwijs en het Esdal College? Kom dan naar onze open dagen op 29 en 30 januari!

open dagen2

Trots!

Gisteren mochten Chiara, Lorenzo en Sendi, 3 leerlingen van onze school, een jeugdlintje in ontvangst nemen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Gemeentehuis van Emmen.
Als school willen wij dit natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Lees meer: Trots!

Drie helden!

Vanmiddag kregen drie leerlingen van het Esdal College Klazienaveen, tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Emmen, een jeugdlintje. Chiara, Lorenzo en Sendi zijn al vanaf klas 1 elke dag behulpzaam aan hun klasgenote Robin, die in een rolstoel zit.

Lees meer: Drie helden!

Esdal Informatief

Esdal Informatief

Dinsdag 12 november hebben we veel ouders/verzorgers en leerlingen van groep 8 van de basisscholen welkom mogen heten tijdens Esdal Informatief. De leerlingen konden een theorieles en een doe-activiteit kiezen en daarmee een indruk krijgen van hoe wij hier op school onderwijs geven.

Lees meer: Esdal Informatief

Projecten in het Junior College

Projecten in het Junior College

De overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs is een belangrijke stap voor de leerlingen. Ineens wordt er ander gedrag van je verwacht, gelden er andere regels en afspraken en krijg je te maken met allerlei zaken die nieuw voor je zijn.

Lees meer: Projecten in het Junior College

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail