Olympic Moves the school final

Vrijdag 8 juni was in Arnhem de finale van Olympic Moves. Een finale die bruiste van enthousiasme en sportiviteit. Met veel plezier en de 3e prijs voor ons tennisteam kijken we terug op een geslaagde dag.

Olympic Moves Tennis juni 2018

Projectweek WOII voor 3 mavo

De week van 9 t/m 13 april stond voor de leerlingen uit 3 mavo in het teken van de Tweede Wereldoorlog. Het doel van deze projectweek was om de leerlingen omgevingsonderwijs te bieden over de oorlog in Klazienaveen en omstreken en dat ze zich konden inleven in het verleden. Ook beoogde de school met het project, in samenwerking met de bibliotheek, aan leesbevordering te doen en zo leerlingen te stimuleren om meer te lezen. Tijdens de projectweek werd vakoverstijgend gewerkt; de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, Nederlands, Kunst & Cultuur, Culturele & Kunstzinnige Vorming, Zorg & Welzijn en Bouw, Wonen & Interieur maakten onderdeel uit van het geheel.

Lees meer: Projectweek WOII voor 3 mavo

Theaterdag Zappen

Theaterdag Zappen

Dinsdag 20 maart stond het Junior College in het teken van dans en optreden. Rond het thema “Zappen” gingen leerlingen met hulp van docenten en het Scapino gezelschap aan de slag om zelf attributen en een decor te maken en om dansen in te studeren. Dit alles als voorbereiding op de voorstelling ‘s avonds voor ouders.

Lees meer: Theaterdag Zappen

Voorleeswedstrijd Read2Me

Donderdagavond 8 maart, werd in de bibliotheek dè voorleeswedstrijd voor brugklassers georganiseerd. Sanne, Bryan, Jarno, Tim, Esmee, Max en Nicolle hebben allemaal hun beste beentje voorgezet en laten horen dat ze echte voorleeskanjers zijn.

Lees meer: Voorleeswedstrijd Read2Me

Disco 2018 Après-Carnaval Party

Donderdag 22 februari stond weer in het teken van de jaarlijkse Disco. Zo'n 150 leerlingen, waaronder veel verkleed hebben er een mooie avond van gemaakt. Mede met de hulp van docenten en HB Systems was het een geslaagd feest.

Hier de Foto's van de avond

Kiss and Ride!

Kiss and Ride!

Dit schooljaar hebben we bij slecht weer gemerkt dat veel ouder(s)/ verzorger(s) hun kind(eren) met de auto naar school brengen en weer ophalen. Voor en na schooltijd ontstaan er dan regelmatig opstoppingen, omdat automobilisten dan geen gebruik maken van de parkeerhavens of het parkeerterrein bij de kerk. Zij blijven op de rijbaan staan wachten. Dit leidt tot ongewenste opstoppingen.

Verzoek aan iedereen om gebruik te maken van de parkeerhavens of het parkeerterrein voor de kerk, zodat het verkeer verder geen hinder ondervindt.

Bedankt voor de medewerking.

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail