Dinsdag 20 maart stond het Junior College in het teken van dans en optreden. Rond het thema “Zappen” gingen leerlingen met hulp van docenten en het Scapino gezelschap aan de slag om zelf attributen en een decor te maken en om dansen in te studeren. Dit alles als voorbereiding op de voorstelling ‘s avonds voor ouders.

Vol enthousiasme werd er geknutseld, gedanst en geoefend. Mooi om te zien dat sommige leerlingen zich als een vis in het water voelden en hun creatieve talenten konden laten zien, maar ook hoe een aantal leerlingen een drempel over moest om bijvoorbeeld mee te doen met het onderdeel dans.

Na de generale repetitie was er een snackbuffet en tijd om even te ontspannen, waarna de leerlingen ‘s avonds hun talenten aan meer dan 200 ouders konden tonen.

Terugkijkend op de dag kunnen we stellen dat leerlingen en docenten ook op zo’n dag veel leren. Het past in de visie van het Junior College dat het goed is om te ontdekken, te ervaren en soms je grenzen te verleggen. We kunnen trots zijn op de kanjers van klas 1 die hebben laten zien dat je met elkaar iets prachtigs voor elkaar kunt krijgen.

FOTO'S