Op maandag 16 december werd onze schoolzaal met maar liefst 34 kraampjes omgetoverd tot een ware kerstmarkt. Een samenwerkingsproject van de bibliotheek en onze school waar Nienke Snoek en Jill Schnoing, leerlingen van klas 4 D & P, een belangrijk aandeel in gehad hebben.

Onze leerlingen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan om mooie producten, lekkernijen en oud hollandse spelletjes te maken. Het harde werken werd beloond, de kniepertjes waren in no time uitverkocht, het enveloppenspel trok veel mensen en er zullen in veel tuintjes in de omgeving mooie vogelhuisjes hangen. Ook voor de jongere kinderen was er genoeg te doen, zo hebben Anna, Elsa en Olaf zich ontpopt tot ware sterren en zijn er ontzettend veel kinderen met ze op de foto geweest. Wij zijn als school ontzettend trots op de enorme hoeveelheid belangstelling van: ouders, opa´s en oma´s, andere familieleden, leerlingen en mensen uit de omgeving. 
Namens de organisatie bedanken wij alle leerlingen van het Esdal College, de bibliotheek en de ondernemers uit het winkelcentrum voor hun bijdrage en inzet. Maar natuurlijk ook alle bezoekers, samen met jullie hebben wij een bedrag van maar liefst 1000 euro opgehaald voor het Nationale Ouderenfonds!