De afgelopen week stond onze school voornamelijk in het teken van kerst. 

De kerstmarkt, georganiseerd door school en de bibliotheek, was de start van deze week vol kerstactiviteiten en bleek meteen een groot succes. Veel bezoekers wisten de weg naar school te vinden en de zelfgemaakte producten vonden gretig aftrek. 

Woensdag werden we in de middagpauze verrast met een mini-kerstconcert, gegeven door een aantal enthousiaste docenten en leerlingen van onze eigen school. 

Op donderdag brachten leerlingen van de bovenbouw een bezoek aan een echte Duitse Weinachtsmarkt in Essen. De leerlingen van de onderbouw konden een keuze maken uit verschillende activiteiten die op school werden aangeboden. Zo was er een kerstfilm, konden leerlingen creatief aan de slag of konden ze zich vermaken met spelletjes. Tussen de middag was er een optreden van het Esdal Schoolorkest uit Emmen. Leerlingen en docenten trakteerden ons op een breed scala aan kerstsongs, variërend van de kerstklassiekers tot hedendaagse popsongs.  

Vrijdagmorgen was er voor de leerlingen van klas 1 en 2 een kerstbrunch en konden de derde en vierdeklassers op een sportieve manier de kerstvakantie inluiden met allerlei verschillende sportactiviteiten.

foto's volgen