Locatie Boermarkeweg haalt € 3400 op voor Stichting Hoogvliegers

Dinsdag 8 mei heeft de locatie Boermarkeweg een cheque ter waarde van 3400 Euro overhandigd aan de heer Van Dijk van Stichting Hoogvliegers. Het geld is bijeengebracht tijdens de volgende activiteiten: de mini-ondernemingen klas 2, de paaseitjesverkoop in maart en de pauzeversnaperingen tijdens de feestavonden.

Lees meer: Locatie Boermarkeweg haalt € 3400 op voor Stichting Hoogvliegers

Succes met de examens!

De eindexamens zijn van start gegaan.

Wij wensen alle examenkandidaten heel veel succes!

Docenten gezocht!

Ben jij voor het schooljaar 2018/2019 op zoek naar een baan als docent? Wij hebben diverse vacatures, misschien staat er iets voor jou tussen.

Kijk hier voor meer informatie.

Kijk jij wel eens op onze mediatheeksite?

Je vindt er o.a. informatie over boeken en links naar handige websites/informatiebronnen.

Ook geeft de jonge jury er leestips.

Lees meer: Kijk jij wel eens op onze mediatheeksite?

Projectweek WOII voor 3 mavo in Klazienaveen

De week van 9 t/m 13 april stond voor de leerlingen uit 3 mavo op de locatie Klazienaveen in het teken van de Tweede Wereldoorlog. Het doel van deze projectweek was om de leerlingen omgevingsonderwijs te bieden over de oorlog in Klazienaveen en omstreken en dat ze zich konden inleven in het verleden. Ook beoogde de school met het project, in samenwerking met de bibliotheek, aan leesbevordering te doen en zo leerlingen te stimuleren om meer te lezen. Tijdens de projectweek werd vakoverstijgend gewerkt; de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, Nederlands, Kunst & Cultuur, Culturele & Kunstzinnige Vorming, Zorg & Welzijn en Bouw, Wonen & Interieur maakten onderdeel uit van het geheel.

Lees meer: Projectweek WOII voor 3 mavo in Klazienaveen