Uitslag examens

Alle geslaagde leerlingen van harte gefeliciteerd! Voor de leerlingen met een herkansing veel succes!

geslaagd1

pdfExameninfo boekje 2017-2018

Examengala 2018

Examengala 2018

Donderdag 31 mei was de tweede editie van het gala voor de eindexamenklassen van onze locatie. Het was een zeer geslaagde avond met een goede DJ en een volle dansvloer. De aankomst was een beetje regenachtig, maar gelukkig konden de jurken, pakken en het bijzondere vervoer goed worden bewondert. Vrachtwagens, een legertruck, een limousine en zelfs een heuse koets kwamen allemaal voorbij. Tijdens deze avond zijn er veel foto’s gemaakt. Helaas mogen wij deze in verband met het AVG niet zo op onze website plaatsen. Ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van klas 4 hebben een e-mail gehad met een toestemmingsformulier. Denken jullie er allemaal aan om deze in te vullen? Hopelijk volgen er dan later meer foto’s!
Gala 2018

Gastles IMAGEM

Donderdag 31 mei is de heer Voets van IMAGEM bij ons op bezoek geweest. Hij heeft 2A, 2B & 2C dingen verteld over (3D) luchtfoto’s. Hoe ze gemaakt worden en hoe ze gebruikt kunnen worden: bijvoorbeeld om hoogtemetingen te doen of de ‘vijand’ in te gaten te houden. Hij heeft de leerlingen laten zien hoe een ‘3D’ foto gemaakt wordt en hoe dit er uitziet (2 foto’s worden over elkaar gelegd). Vooral de 3D-brillen waren bij de leerlingen erg in trek! Helaas mochten ze deze niet houden L. Ook hebben de leerlingen geprobeerd om de precieze hoogte van de scholen te meten. We zijn er in ieder geval over uit dat de school rond de 7 meter is. De precieze hoogte blijft helaas nog onbekend bij ons. Al met al waren het leuke gastlessen. Er zijn een paar foto's gemaakt kijk hier

Olympic Moves

Vrijdag, 8 juni, vertegenwoordigen 5 sportteams het Esdal College in de finale van de Olympic Moves in Arnhem.
2 volleybalteams, 1 badmintonteam, 1 tennisteam en 1 softbalteam.
Onder begeleiding van 6 docenten en een handjevol publiek.
We wensen ze veel succes!

Gastles waterschap

Op dinsdag 17 april hebben de leerlingen van 1A en 1B een gastles gekregen van het waterschap Vechtstromen.
De leerlingen zijn bezig geweest met thema’s als schoon, veilig, voldoende water en klimaatadaptatie (inspelen op klimaatveranderingen).
Om de leerlingen op een actieve manier te laten werken met deze thema’s heeft het waterschap een tweetal spellen ingezet: de Water Experience Game en de GeoGame.
De leerlingen vonden het leuk om eens op een andere manier bezig te zijn met wat ze allemaal leren tijdens de les(sen).
Een geslaagde dag dus! Kijk voor een impressie deze foto's.