Oud-Grieks symposium in moderne stijl tijdens projectdagen gymnasium

23 en 24 mei vonden de projectdagen gymnasium weer plaats. Deze keer stonden ze in het teken van het oud-Griekse symposium: een feestavond waar men bij elkaar kwam om te eten, drinken, zingen en debatteren. De gymnasiumleerlingen van klas 1, 2 en 3 hebben workshops gevolgd in debatteren, koken, stand-up comedy, zingen, escape room, bloemschikken en acrobatiek. 

De projectdagen werden vrijdagmiddag afgesloten met ons eigen symposium waarbij de leerlingen van hun hapjes en voorbereide optredens konden genieten. Klik verder voor een foto-impressie.

Lees meer: Oud-Grieks symposium in moderne stijl tijdens projectdagen gymnasium

Kunstleerlingen vwo6 exposeren examenwerk

Kunstleerlingen vwo6 exposeren examenwerk

IMG 1751

Van maandag 27 tot en met woensdag 29 mei is in lokaal A6 het examenwerk van de vwo6-leerlingen die eindexamen tekenen/handvaardigheid hebben gedaan, te bewonderen. Het lokaal is open van 9.00 tot 16.00. 

Lees meer: Kunstleerlingen vwo6 exposeren examenwerk

Koop nu je kaartje voor dé Esdalmusical

IMG 1729

Heb jij al een kaartje voor dé Esdalmusical Over de top die op 28 mei in de Grote Zaal van het Atlas Theater wordt uitgevoerd?

Koop er nu één (of meer). Wij zitten in het Atrium voor je klaar. Tot zo!

Volg ons nu ook via esdal_oosterstraat

Vanaf nu hebben we voor onze locatie een eigen Instagram-account. Naast het nieuws op deze site, kan nu ook via esdal_oosterstraat het nieuws van onze locatie gevolgd worden. 
Voor alle sportactiviteiten blijft esdaloosterstraatsport het account en voor al het esdalbrede nieuws volg je esdalcollegeofficieel.

Volg ons en blijf zo op de hoogte van wat er speelt op onze locatie. 

Feestelijke opening nieuwe personeelskamer en mediatheek

Vanmiddag is onze nieuwe personeelskamer en mediatheek feestelijk geopend. Aan de locatiedirectie, Filip-Wim Lindeman en Robert Jalving, de eer om het lint door te knippen. In de meivakantie zijn de personeelskamer en de mediatheek gewisseld van plek. De personeelskamer bevindt zich nu op de begane grond en de mediatheek op de tweede verdieping. Het was een feestelijke middag. 

Kijk verder voor een foto-impressie van de nieuwe personeelskamer en  foto's van de opening. 

Lees meer: Feestelijke opening nieuwe personeelskamer en mediatheek

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail