Activiteiten laatste weken

De laatste weken van dit schooljaar staan bol van de activiteiten. Dit is een drukke periode voor iedereen. Voor de diverse activiteiten zijn brieven via de mail of via uw kind verzonden/meegegeven.

Lees meer: Activiteiten laatste weken

Geslaagd !!!

Wij feliciteren alle geslaagde kandidaten met het behalen van hun diploma. Geslaagde kandidaten komen vandaag om 18.00 uur op
school om de voorlopige cijferlijst op te halen. 

Olympic Moves the school final

Vrijdag 8 juni was in Arnhem de finale van Olympic Moves. Een finale die bruiste van enthousiasme en sportiviteit.

Lees meer: Olympic Moves the school final

Stage klas 2

Op 7 en 8 juni gaan de leerlingen uit klas 2, twee dagen stage lopen. De stage levert de leerlingen ervaringen op, die ze in de toekomst kunnen gebruiken om loopbaankeuzes te maken. Tijdens deze LOB stage gaan de leerlingen een beroepsbeoefenaar interviewen, hierdoor krijgen ze een duidelijk beeld van de werkzaamheden binnen het stagebedrijf.

Wij wensen alle leerlingen een succesvolle en leerzame stage

´De verenigde platen van Europa¨

In de week van 28 mei ging de 12e editie van de GeoWeek van start. En dit jaar is er eenrecordaantal deelnemers; 7000 leerlingen verspreid over heel Nederland doen mee. De GeoWeek is een initiatief van het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG). Tijdens deze week gaan leerlingen tussen de 10 en 15 jaar op expeditie met aardrijkskunde.

Lees meer: ´De verenigde platen van Europa¨

Hoofdluis

Bij één of meer leerlingen op onze school is hoofdluis gevonden. De attente ouders hebben het meteen laten weten zodat alle andere ouders hun zoon of dochter kunnen controleren. Dit is belangrijk omdat hoofdluis zich erg snel verspreidt. Voor informatie over controleren en behandelen van hoofluis verwijzen wij u naar onderstaande website. 

http://www.landelijksteunpunthoofdluis.nl/

Voor vragen of extra informatie kunt contact opnemen met de school.