Recreatiedagen klas 4 HBR

Binnen het profiel HBR werken wij sinds dit schooljaar samen met het Drenthe College. Voor het profieldeel recreatie krijgen de leerlingen uit HBR klas 4 les van zowel vmbo- als mbo-docenten. Tijdens de praktijkdagen recreatie ervaren leerlingen wat het werken in de recreatiesector nastreeft.

Lees meer: Recreatiedagen klas 4 HBR

Voorbereiding op de stage...

Om onze leerlingen uit klas 3 goed voorbereid op stage te laten gaan, worden er op 27 februari 2019 in het Hampshire hotel in Emmen verschillende workshops en lezingen georganiseerd. In onderstaande brief vindt u meer informatie 

Brief_Voila

bedrijfsbezoeken klas 2 februari/maart

In het kader van beroepsorientatie gaan de leerlingen van klas 2 in februari en maart op bedrijfsbezoek bij en bedrijf dat aansluit bij het profiel waarin momenteel de lessen gevolgd worden op de vrijdagochtend. 

in bijgaande brief vindt u meer informatie over de bedrijfsbezoeken
bedrijfsbezoek_klas_2_februari-maart_2019

Open dagen mbo-scholen in de regio

In de maanden januari en februari organiseren verschillende mbo-scholen een open dag. Als school informeren wij u graag naar de diverse data waarop deze plaatsvinden.

Lees meer: Open dagen mbo-scholen in de regio

Het Esdal Vakcollege staat bol van de VETTE activiteiten

In de laatste twee weken voor de kerst staat het Esdal Vakcollege bol van de VETTE activiteiten.  Er zijn allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar is dat “Het Vergeten Kind in Drenthe”

Lees meer: Het Esdal Vakcollege staat bol van de VETTE activiteiten