Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari organiseren wij doemiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

29 en 30 januari open dagen

Zit jij in groep 8 en wil je álles weten over het voortgezet onderwijs en het Esdal College? Kom dan naar onze open dagen op 29 en 30 januari!

open dagen2

Recreatiedagen klas 4 HBR

Binnen het profiel HBR werken wij sinds dit schooljaar samen met het Drenthe College. Voor het profieldeel recreatie krijgen de leerlingen uit HBR klas 4 les van zowel vmbo- als mbo-docenten. Tijdens de praktijkdagen recreatie ervaren leerlingen wat het werken in de recreatiesector nastreeft.

Lees meer: Recreatiedagen klas 4 HBR

Open dagen mbo-scholen in de regio

In de maanden januari en februari organiseren verschillende mbo-scholen een open dag. Als school informeren wij u graag naar de diverse data waarop deze plaatsvinden.

Lees meer: Open dagen mbo-scholen in de regio

Het Esdal Vakcollege staat bol van de VETTE activiteiten

In de laatste twee weken voor de kerst staat het Esdal Vakcollege bol van de VETTE activiteiten.  Er zijn allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar is dat “Het Vergeten Kind in Drenthe”

Lees meer: Het Esdal Vakcollege staat bol van de VETTE activiteiten