Vacature oudergeleding deel medezeggenschapsraad (DMR)

De Deel Medezeggenschap Raad (DMR) is het inspraakorgaan van de school waarin ouders/verzorgers en personeel zitting hebben. Een belangrijk orgaan om deel vanuit te maken in een open en gemoedelijke sfeer. Er is voor de oudergeleding nog een openstaande vacature bij het Esdal Vakcollege Emmen.

Lees meer: Vacature oudergeleding deel medezeggenschapsraad (DMR)

Stage klas 2

Op 7 en 8 juni gaan de leerlingen uit klas 2, twee dagen stage lopen. De stage levert de leerlingen ervaringen op, die ze in de toekomst kunnen gebruiken om loopbaankeuzes te maken. Tijdens deze LOB stage gaan de leerlingen een beroepsbeoefenaar interviewen, hierdoor krijgen ze een duidelijk beeld van de werkzaamheden binnen het stagebedrijf.

Wij wensen alle leerlingen een succesvolle en leerzame stage

´De verenigde platen van Europa¨

In de week van 28 mei ging de 12e editie van de GeoWeek van start. En dit jaar is er eenrecordaantal deelnemers; 7000 leerlingen verspreid over heel Nederland doen mee. De GeoWeek is een initiatief van het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG). Tijdens deze week gaan leerlingen tussen de 10 en 15 jaar op expeditie met aardrijkskunde.

Lees meer: ´De verenigde platen van Europa¨

Esdal Vakcollege Emmen haalt €1600 op voor Het Vergeten Kind

De afgelopen maanden stond het Esdal Vakcollege Emmen in het teken van stichting ‘Het Vergeten Kind’. Ieder jaar zetten de leerlingen en medewerkers van onze locaties zich in voor een zelfgekozen goed doel. Het Esdal Vakcollege Emmen koos dit jaar op initiatief van de leerlingenraad voor Het Vergeten Kind. Met o.a. een sponsorloop en het nieuwjaarsgala werd €1600 opgehaald. Donderdag 12 april overhandigde Jonnick Meijer, de leerling die het meeste geld inzamelde, een cheque aan de locatiedirecteur meneerBenes. Hij zal zorgen dat het bedrag wordt overgemaakt aan stichting Het Vergeten Kind.

Lees meer: Esdal Vakcollege Emmen haalt €1600 op voor Het Vergeten Kind

Vmbo techniek voor de vakmensen van morgen

Tijdens de week van de techniek zijn onze 4e jaars leerlingen van de vakrichting Mobiliteit & Transport onder andere op bedrijfsbezoek geweest bij Autoschade Oranjedorp. Dit schadeherstelbedrijf ziet in de vmbo-ers van nu de vakmensen van morgen 

Lees meer: Vmbo techniek voor de vakmensen van morgen

Burgemeester van Oosterhout opent ¨week van het geld¨

Woensdag 14 maart hebben de leerlingen van klas 3 gastlessen gevolgd in het kader van de week van het geld. 

Lees meer: Burgemeester van Oosterhout opent ¨week van het geld¨

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail