Vacature oudergeleding deel medezeggenschapsraad (DMR)

De Deel Medezeggenschap Raad (DMR) is het inspraakorgaan van de school waarin ouders/verzorgers en personeel zitting hebben. Een belangrijk orgaan om deel vanuit te maken in een open en gemoedelijke sfeer. Er is voor de oudergeleding nog een openstaande vacature bij het Esdal Vakcollege Emmen.

Lees meer: Vacature oudergeleding deel medezeggenschapsraad (DMR)

bedrijfsbezoek klas 2

Op vrijdag 19 oktober 2018 gaan de leerlingen van klas 2 op beroepsgerichte excursie. Deze excursie vindt plaats in het kader van beroepsoriëntatie binnen de verschillende profielen. 

Lees meer: bedrijfsbezoek klas 2

Schoolontbijt klas 1, 2 en taalklas

In de week van 5 tot 9 november wordt voor de 16e keer het nationaal schoolontbijt georganiseerd. Aangezien de leerlingen van klas 4 in deze week aan het leren zijn in een stagebedrijf, organiseren wij het nationaal schoolontbijt op donderdag 18 oktober 2018

Lees meer: Schoolontbijt klas 1, 2 en taalklas

Olympic Moves 2018-2019

Vorig jaar was een heel sportief jaar; we zijn met bijna 200 leerlingen van alle Esdallocaties in verschillende teams en met verschillende sporten de strijd aangegaan om een plek te veroveren in de School Finals van Olympic Moves.

Ook dit jaar doen we weer mee. Schrijf je dus snel in via deze link.

Voor vragen kun je altijd bij een sportdocent terecht.

Stage klas 2

Op 7 en 8 juni gaan de leerlingen uit klas 2, twee dagen stage lopen. De stage levert de leerlingen ervaringen op, die ze in de toekomst kunnen gebruiken om loopbaankeuzes te maken. Tijdens deze LOB stage gaan de leerlingen een beroepsbeoefenaar interviewen, hierdoor krijgen ze een duidelijk beeld van de werkzaamheden binnen het stagebedrijf.

Wij wensen alle leerlingen een succesvolle en leerzame stage

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail