Naar welke school ga jij straks?
Volgend jaar ga je naar het voortgezet onderwijs. Leuk, maar ook spannend! Weet jij al welke school je kiest? Je gaat er heel wat uurtjes doorbrengen, dus je zoekt een school die bij je past en waar je je thuis voelt.

Bij ons valt wat te kiezen
Wil je weten welke mogelijkheden er op de verschillende locaties van het Esdal College zijn? Bekijk dan de Esdal film via 'Filmpje kijken?' in het blauwe vakje hiernaast. Hier zie je dat er wat te kiezen valt op het Esdal College. Ook komen er leerlingen aan het woord. 

Hier kun je zien welke opleidingen wij bieden op onze locaties.

Extra veel sport
Sport jij graag én wil je daarvoor iets extra's doen? Dan zit je bij ons helemaal op je plek! De locaties Boermarkeweg (mavo/havo) en Oosterstraat (havo/atheneum/gymnasium) hebben een sportstroom. Extra sport tot en met je eindexamen is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Extra kunst en cultuur
Op het Esdal College doen we veel aan kunst en cultuur. We hebben zelfs speciale cultuurstromen. Daarin zitten leerlingen die hun creatieve talent ruim baan willen geven. Naast het gewone lesprogramma worden er uren vrijgemaakt voor creatieve onderdelen. We bezoeken kunstenaars, concerten, musea, exposities en voorstellingen die met onze lessen te maken hebben. Meer weten? Klik dan hier.

We hebben ook nog folders!
Onze zes locaties hebben ieder hun eigen folder. In deze folders kun je lezen wat er te kiezen valt op de locaties. Je kunt ze hier downloaden (even doorscrollen tot onderaan de pagina).

Meer weten?
Wij kunnen heel veel vertellen over onze school. Maar het beste is dat je zelf komt kijken en voelen hoe het is op het Esdal College. Kom dus vooral naar onze voorlichtingsdagen. Jij en jouw ouders/ verzorgers zijn van harte welkom!